SpiderM Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahoj co to to muze byt normalne jedu a najednou zacne blikat kontrolka rucni brzdy a nevim si s tim rady dik za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 PODÍVEJ SE JESTLI MÁŠ V NÁDOBCE DOST BRZDOVÉ KAPALINY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Jj, souhlas, zkontroluj brzdovou kapalinu v nádobce, a pokud ti ubyla, hledej únik. Mě vyteklo prasátko v pravém zadním kole :) (lehnu pod auto a kolo zevnitř celý poblitý od kapaliny, takže komplet generálka zadních brzd) a taky mi nrjdřív blikala,jak klesala hladina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SpiderM Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Jo si vspominam jak sem prezouval tak sem mel mokre jedno ze zadnich kol jeste ze na jare budu davat kotoucovou napravu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Jo si vspominam jak sem prezouval tak sem mel mokre jedno ze zadnich kol jeste ze na jare budu davat kotoucovou napravu. No a to s tím chceš jezdit celou zimu jo? jen aby jsi jednou nezabrzdil a ono místo čtyř kol ti nebrzdily jenom dvě bacha na to !!!!!!!!!!!!!! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 ahoj, jak jsi to vyřešil? Mám podobný problém: když mám zabržděnou ruční brzdu, kontrolka svítí, což je v pořádku. Když ji odbrzdím, kontrolka začně nepravidelně problikávat, nic nepípe atd. Jen mi bliká kontrolka... Dnes jsem tlumil pod budíkama a dával jsem tam kus molitanu, protože to tam lupalo. mohlo by to mít souvislost? včera večer nic a dnes začla problikávat. Samozřejmě jakmile odšroubuju čidlo, začne pípat budík, takže čidlo by mělo fungovat a to samé s čidlem ruční brzdy, když přitáhnu ruční brzdu za jízdy, začně mi to pípat. Jen teď mi nic nepípe, jen problikává...... ps: stojím v garáži a tam žádný flek vidět není, ani kapaliny neubylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 jen upřesním, že mi to dělá i když stojím, kapalina neuniká a je max. doplněná. A když jsem měl nastartovaný, odbržděný (takže mě to jen tak problikávalo) a odpojil jsem snímač na nádržce brzd. kapaliny tak stále problikává......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 vyřešil jsem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 a nechces nam povedat ako? Nech aj my vieme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 elektroinstalace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 ahoj mam to podobne znicehonic mi zapipala kontrolka rucky a porad blika kdyz se rozjedu,kapalinu sem dolil ale stale blika :) nevite co v elektroinstalaci?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim Tesař Odesláno Leden 17, 2021 Sdílet Odesláno Leden 17, 2021 Problém jsem vyřešil tak, že jsem zkontroloval kapalinu a dolil, pak rozdělal středový tunel abych zkontroloval spínač ruční brzdy, vše bylo v pořádku, tak jsem se znovu podíval na čidlo nádržky brzdové kapaliny a byl seklý plovák čidla, zatrepal jsem s ním tím se uvolnil a dobrý, snad to někomu pomůže, čau. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.