SPAKO Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 hmm, takze na to kaslem aj ked procesory som uz programoval cez 232 rozhranie, ale zasa by som musel vsetko okolo komfortky nastudovat co zmenit a co nie a na to naozaj nemam cas. Prerabku z 2,5g na 3g som si tiez najskor dlho sypal rozumy do hlavy a na koniec som urobil detsky kiks, ze som si neskontroloval cany z budikov. Takze ak ma niekto na predaj za dobru cenu comfortku z Octavie 1C0 959 799 B, tak kupim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPAKO Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 teraz som nasiel na aukre jednu komfortku, ale neviem ci bude pasovat tak ja ma, je tam napisane pre Octaviu ale aj pre Superba. Bude dobra? http://aukro.cz/item1055065902_jednotka_ce...via_superb.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 na pohled to nepoznáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubax Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 SPAKO: komfortku mam taky na prodej...kdyžtak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPAKO Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 pokud je to VW komfortka tak 99% ti nepůjde kufr. Jasne Cosby, mal si pravdu. Mam uz novu komfortku, tentokrat z Octavky a kufor uz zamyka ako ma. Dik za radu, pretoze o tom som naozaj netusil ze na VW je ina naprogramovana ako na Octavke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPAKO Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Vlastne uz skoro vsetko slape ako ma. Ale predsa len mi ostal nejaky ten problem: 1. Trocha ma este stve, ze po vytiahnuti kluca zo spinacky, mi cvakne otvorenie centralu, aj ked to v kodovani mam zrusene. Cim to moze byt? nemozem na to prist. (kodovanie mam 00259) 2. No a maxidot negonguje pri otvorenych dverach, ale pipa. Svetla mam samozrejme vypnute, aby ich nebralo do uvahy. (skusal som v kodovani pouzit vsetky krajiny). Je to verziou budikov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPAKO Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 ad CAN: máš propojen CAN z komfortky do budíků ?ad zapalovač: relé se proklemuje, u 3g je stále pod proudem chapem to spravne, ze ak prepojim natrvalo spinaci kontakt rele zapalovaca, tak zapalovac bude vo funkcii aj ked vyberiem klucik zo spinacky? Mam uz komplet schemy aj rocnika 2002 a tam to je tak zakreslene. Co znamena, ze by som nemal zabudat nabijacku napr. notebooku v zapalovaci. Je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPAKO Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 zapalovac vyrieseny, ale sere ma cvaknutie centralu po vypnuti motora. Myslel som ze to je funkcia odomknutia dveri ako je to vo vagu. Ale to funguje tak, ze odomkne az ked sa vytiahne kluc zo spinacky. Mne cvakne uz ked vypnem motor. Idema utrhnut, Jak to zrusit, nechcem to , pomooooooooooooc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPAKO Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 to nikto nevie, alebo sem uz nikto nechodi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 přeruš drát na komfortce pozice 5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPAKO Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Diky Vaša. To je presne to co som potreboval. Teraz mi uz zamkne auto aj ked nastavim dialkovy start. Zaroven sa vyriesilo cvaknutie centralu pri vypnuti zapalovanie. Este raz diiiik, uz som bol s toho na nervy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cibaczas Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Zdravim, muze mi prosim nekdo overit zda tato komfortka bude fungovat na ocavii tak jak ma, pri pripojeni mi to hlasi ve vagu chybu: Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1C0 959 799 B Komponent: 4P Komfortgerát HLO 0003 Pozor: Příliš mnoho komunikačních chyb Konec ------------------------------------------------------- mam spravne prepinovane konektory, budiky fungujou ale neukazuje mi otevrene dvere. Propojil sem CAN z komfortky do budiku a stejne nic, diky za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 máš správně nakodované budíky? udělal jsi gateway reset? zkoušel jsi na chvíli odpojit baterku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cibaczas Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Baterku jsem neodepojoval, zkusim, jinak jsem resetoval gateway, prekontroloval piny, koukal jsem do schemat a i na netu jsem hledal zda se to da narvat do octy, podle vseho by to melo bejt v pohode, zkusim jeste tu baterku. diky za pomoc. jinak kodovani budiku mam spravne: Adresa 17 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1U0 920 841 F Komponent: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V08 Kódování: 16132 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Ahoj, jenom takový dotaz. Když tady předěláváte na komfort 3. generace. Nechce někdo prodat komfortku 2,5 gen. Mám ji vypálenou a funguje na prd. Tak bych chtěl jinou. Jinak označení zatím nevím ale budu brzy vědět. Jinak O1 kombi 2001 facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 799AH na konci budeš potřebovat.Když tak mám asi,napiš SZ potom,jestli je to ona 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 799AH na konci budeš potřebovat.Když tak mám asi,napiš SZ potom,jestli je to ona Tak mám na konci 799 Q 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 i AH můžeš použít.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 i AH můžeš použít.. No ale AH má dva konektory, kdežto Q jen jeden. Takže je to takový složitější. Jinak když by se to vyměnilo za AH šli by tam dodělat i klíče na dálku?Nebo bych musel měnit kabely ve dveřích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 tam bys musel měnit víc věcí zřejmě.. Nebude to fungovat hned - musíš připojit anténu apod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 AH má dva konektory protože na ten druhý připojuješ blinkry a anténu - kousek drátu.. když vyměníš za AH tak bez problémů doděláš dálku. kdyžtak komfortku AH i klíče vystřelováky 3-tlačítka mám.. když vyměníš AH za Q a zapojíš tak vše bude fungovat to co do ted..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 AH má dva konektory protože na ten druhý připojuješ blinkry a anténu - kousek drátu.. když vyměníš za AH tak bez problémů doděláš dálku. kdyžtak komfortku AH i klíče vystřelováky 3-tlačítka mám.. když vyměníš AH za Q a zapojíš tak vše bude fungovat to co do ted..... No a je nutný tam připojit i sirenu na alarm? Nevím jestli by ty klíče pak fungovali. Nevím jestli se to pak při otvírání dělá nějaký zvuk. Ale pokud jenom připojím blinkry a kus drátu jako anténu tak by to nebylo zase tak složitý. Jo a ty blikry se musí natáhnout od někud, nebo se z toho jednoho původního konektoru vyndají a přepíchnou do toho druhého? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 blnkry natáhneš od blinkrů, dále stálý plus... sirénu můžeš a nemusíš zapojit, ale musí být alarm aktivovaný v eeprom, na pohled to nepooznáš! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 blnkry natáhneš od blinkrů, dále stálý plus... sirénu můžeš a nemusíš zapojit, ale musí být alarm aktivovaný v eeprom, na pohled to nepooznáš! Jo a co ta cena za tu tvoji komfortku s těma klíčema, psal jsem ti zprávu ale nevím jestli Ti došla:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest libor82 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Zdravím, našel by se někdo z Moravy, kdo by mi pomohl s instalaci komfortu 3.generace do mé Octavie r.v. 2000?? Jsem z Třince. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miky Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Hledal jsem jestli se dá ještě sehnat převodník od Doležela, ale vypadá to, že ten projekt je mrtvej. Zatím jsem nikde nenašel jiný způsob (převodník), který by naučil AGU komunikovat s budíky, jen velmi nerad bych luštil blbosti z Maxidotu. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 aky je rozdiel v klucoch 1JO 959 753 N 1JO 959 753 AH 1J0 959 753 DA ak dobre viem, vsetky su 3 tlacitkove vyskakovaky a maju frekvenciu 434MHz este otazocka, aky transporder by mal byt v takychto klucoch? CAN 48 alebo 48 - CAN / TP24 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 N je 2.5G 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 tak u dodavatela, kde som pozeral tie kluce maju milne info kluc 753N je dvojtlacitkovy, spolupracoval by s komfortkou 799AH? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.