Erin Kane Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 ono fakt je to poznat minimálně, jen z určitého úhlu pohledu mi přijde a ještě musí být pěkné slunko Nejsou kluci z Clean freaks hlavně z Prahy? Přeci jen je to drobátko z ruky, spíše někoho z Plzně když bys věděl nebo kdokoli jiný Přemýšlím o PD Desing, máte nějaké reference? nebo někoho doporučit kolem té Plzně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 potřeboval bych poradit ohledně krytu pod motor, jestli koupit TENTO a nebo o půlku levnější TENTO. Ten levnější je z Číny tak nevím, aby plech něco vydržel a ten druhý je jednou tak drahý a výrobce nepíšou ... a nebo jestli máte nějaký jiný TIP pro koupi. Budu fakt rád za každý názor takže předem Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 ten cinskej hele je to minimalni rozdil v te tloustce . a napis jeldovy a da ti jeste slevu za to ze jsi clen clubu octavia :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Dneska dorazil plech pod motor, tak snad se o víkendu nainstaluje bez problému a bude se moct drobet ještě šroubovat na tlumiči :D Dnešní fofr fotka, to auto si prostě samo od pohledu říká "ještě drobet dolů" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Taky dolů :D máš jak luxusně vylestene kola ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Octa vypadá parádně a kousek dolů by ještě snesla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 luxusní :) ještě cenťáček dolů by snesla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Přesně, centáček max. dva to ještě snese Pánové prosím Vás, teď jsem se začal tak nějak zajímat jak se tam vlastně ten plech montuje a ono se tam musí nejdřív nýtovací matice a takový? Protože jestli jo, tak to ten plech tam asi nedam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 jj přesně tak nýtovací matice tam musí být , nebo druha verze céočko a navařit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Zajeď si do Škodovky a tam ti to za nějakou menší úplatu nanýtují ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Pánové, snad se mi nebude smát za dotaz, ale úplně přesně nevím a tak se raději zeptám. Chtěl bych dát větší brzdy na předek pač ty 250mm nebo kolik to přesně je jsou za těma diskama prťavý a vtipný . Co teda všechno potřebuju na namontování větších? Chtěl bych asi 288mm abych nemusel kupovat i 16", ale kdybych chtěl nakonec dát 312 z RS tak to bude stejný jen to musí být na ty větší brzdy ne? Takže na přendání brzd potřebuju "pouze" těhlice, třmeny a kotouče? nebo ještě něco? a musí se měnit i ložisko? http://auto.bazos.cz/inzerat/46663680/Repasovane-lakovane-288mm-brzdy-ZANOVNI-KOTOUCE-A-DESKY.php - prodáv tu vše na tu přestavbu? nejsem si jistý, a hlavně, byl by to dobrý kup? a nebo ty 312 mm tady http://auto.bazos.cz/inzerat/46456360/Brzdy-312mm-Octavia-RS.php to je taky vše ne? těhlice + komplet brzdy píše ... záleží v jakém stavu jsou ale ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 288 je takovej zlatej stred :-) , na predelani potrebujes tehlici,drzak,brzdic a samosebou kotouce a desky :-) loziska jsou stejny, ale lepsi je vymenit kdyz uz jsou venku :-) Edit: prvni odkaz je na fabii rs, ty jsou jine a nepujdou ti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 milos díky, a ještě se zeptám, to ložisko je tam nalisovaný? Což tedy znamená, že jej budu muset nechat nalisovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Přední ložiska jsou nalisovaný a vzadu se mění celej náboj, tam to vylisovat nejde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Jak rika konny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Díkes chlapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Pánové, narvat ten plechovej kryt pod motor je za trest. Jestli to tu čtete, tak bych se chtěl poradit jak tento s prominutím čůrá###inec se tam montuje Mam to vůbec dobře posložený? A proč ta guma má na sobě drážku? Jako kdyby do ní mělo něco přijít ale nic tam není. Dále proč jsou na tom plechu ty dvě dirky, když do nich nic nejde A patří to tam takhle na ten plech. Bez podložky naférovku na tvrdo :D Jsem z toho nešťastný, nadávam si že to tam vůbec dávam... Budu rád za jakoukoliv radu či fotku jak to má být správně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Ještě,že to tam mám od výroby... takovej stres kvuli tomu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 tak to maro vyfot jak to tam je . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 yes, fotka by neuškodila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 13, 2015 Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Plech jsem daval taky :D byl to porod ale sel tam jinak podlozky urite dej a je lepsi ty zadni drzaky nejdriv prisroubovat a pak tam ten plech zasadit ;) taky musis rezat bocni kryty motoru aby jsi tam dal ty predni drzaky... Byl tu taky nekde navod a i odkaz tak to zkus prohledat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 sterny: boční plasty už mam vyřezaný, jen jsem nevěděl jak ten zadek. Bylo už dost hodin a tak sem se na to vyprdl... Zkusit zašroubovat ten zadek a do toho vsunout ten plech už mi taky napadlo a když to i radíš tak to udělám a snad to bude otázka hodinky přeci jen všechno mam připravený "jen" to zašroubovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Musím se pochlubit, plech je konečně na místě, ale těch nervů :D a dokonce to škrtá méně často než ten plast, ale vzhledem k tomu že je to plech tak ta rána vždy stojí za to :D Jinak zde se ukázka jak jsme se s tím rvali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 tak gratulace! taky ho tam plánuju dát ale zatím jsem ještě vysoko abych potřeboval plech :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 ja ho mam porad oprenej v pracia ejsem schopen se k tomu dokopat hlavne me trapi ze je niz nez plastovej takze asi budu muset zkratit ty tyce co se nejtujou do nosniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Adolfik: tak já taky nejsem ještě úplně nízko abych ten plech potřeboval, ale hodí se do budoucna ... :D ale umím si představit jezdit bez něj, bez větších problémů, stačí jen koukat kudy se jede a ne "jen jet" Dzordzino: taky mi řikali že ten plech je níž jak plast, ale nevím, přijde mi dle škrtání plasz/plech, že ten plech škrtá mnohem míň jak plast, takže je asi o drobet výš, i když sem ho tam montoval tak to vypadalo, že je tak o cm výš, bych řekl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Pánové, jede někdo další víkend do Německa na XS Carnight? Nic moc o tom nevim, jen že bude asi hooodně aut. Pokud někdo razíte nebo o tom víte tak napište 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Ještě dodávám jednu fotku, když jsem nandal plech a stavil jsem se udělat pár fotek, když byla nuda dále nepojede někdo na sraz teďka o víkendu do Plas za Plzní??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 kráááásnáááá, zezadu úplně neskutečná bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 ja jedu XS s kamosema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.