Přejít na obsah

koupě vozu, jako "referentského"

iphonik4

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Díky tomu, že máme ve firmě více aut, která se celkem pravidelně mění, máme při odběru min.3 aut za rok automatickou slevu 17% a je jedno, o jaký model se jedná (tedy samozřejmě Škoda/VW). Takže nové auto O3 Combi EL+ další věci za asi 25 tis., pro které si půjdu ve středu je oproti O2FL sedan střední výbava+malý kožený paket, který jsem měl dosud jen asi o 10tis. dražší. Motor 2.0TDI CR, pravda, ušetřil jsem na barvě (stříbrná versus červená).

Protože mé švagrové již dosluhuje O1 a nákup nového řešíme s dostatečným předstihem, říkal jsem si, že buď seženeme roční ojetinu, nebo se pokusím sehnat "předváděčku". Oboje vyjde z hlediska opotřebení téměř stejně. Zkusil jsem tedy toho svého prodejce a díky dostatku času jsem se vešel do pořadníku na předváděčku (mohou mít pouze omezený počet za rok), auto jsem si nakonfiguroval přesně podle požadavku švagrové (jen to nesměla být ta nejnižší výbava). Po dodání auta na salón tam musí být kvůli daňovénu odpočtu 6 měs.. Najeto by mělo být mezi 10-15tis.. Za dva týdny bude končit ta půlroční lhůta, několikrát jsem si auto kontroloval, sleva ca 100000,-, což mi příjde férové. H.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...