Napalm Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 ORS: A kolik % jsi musel zaplatit zálohu, při objednání? Zajímá mě jak se to pohybuje.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Moje stala 680 a chtel 50 zalohu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 No tedy nevím. Objednal jsem, po určité době mi přišla faktura a já zaplatil. Na co záloha? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Gorkzy: Jo 50% myslíš, nebo 50tis Kč ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Červen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Super! Diky za ukusenosti. Moje eresa stoji normalne necelych 800.000 kc, ale daji mi 16% slevu a jak jsem jiz zjistil nejen ja, ale podle rekaci i vy, tak pri beznem nakupu bych kusel dlouho vyjednavat pouhych 9%. Takze ji objednam a budu 4 mesice cekat :( az ji vyrobi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ORS Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 moje je za 760 po sleve a zalohu jsem platil 40, coz je cca 5,26% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocpel Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Když jsem kupoval auto, tak jsem obeslal s poptávkou asi 30 prodejců. Vyplatilo se mi to. Jeden velmi známý autosalon v Praze mi dal slevu hodně přes 100 000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Díky tomu, že máme ve firmě více aut, která se celkem pravidelně mění, máme při odběru min.3 aut za rok automatickou slevu 17% a je jedno, o jaký model se jedná (tedy samozřejmě Škoda/VW). Takže nové auto O3 Combi EL+ další věci za asi 25 tis., pro které si půjdu ve středu je oproti O2FL sedan střední výbava+malý kožený paket, který jsem měl dosud jen asi o 10tis. dražší. Motor 2.0TDI CR, pravda, ušetřil jsem na barvě (stříbrná versus červená). Protože mé švagrové již dosluhuje O1 a nákup nového řešíme s dostatečným předstihem, říkal jsem si, že buď seženeme roční ojetinu, nebo se pokusím sehnat "předváděčku". Oboje vyjde z hlediska opotřebení téměř stejně. Zkusil jsem tedy toho svého prodejce a díky dostatku času jsem se vešel do pořadníku na předváděčku (mohou mít pouze omezený počet za rok), auto jsem si nakonfiguroval přesně podle požadavku švagrové (jen to nesměla být ta nejnižší výbava). Po dodání auta na salón tam musí být kvůli daňovénu odpočtu 6 měs.. Najeto by mělo být mezi 10-15tis.. Za dva týdny bude končit ta půlroční lhůta, několikrát jsem si auto kontroloval, sleva ca 100000,-, což mi příjde férové. H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.