Guest Paolo1487 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Zdravím, koupil jsem autorádio DEH-X5600BT, zapojil jsem ho a funguje (kromě radia, musím koupit redukci na anténu), hraju zatím z USBčka, ale když vypnu klíček vždycky se veškeré nastavení vynuluje, může mi někdo pomoct, pokud se to dá zvládnout doma nebo je lepší zajet do servisu ? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lochy Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 je to tu již několikrát popsáno. stačí prohodit červenej drát za žlutej. nevím tedy jaký je to přesně pin, ale někde to tu bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Ahoj, musíš prohodit napájecí kabely v ISO konektoru, tzn. pin č. 4 a pin č. 7. Originální rádio má totiž opačné zapojení než má většina jiných značek rádií a potom po připojení jiného než originálního rádia nastává problém, že se po vytáhnutí klíčku vymaže z rádia veškeré nastavení... Jak na to máš tady: http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.