nafik Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 S přítelkyní jsem prospal dvě dovolené ve Francie v Mondeu kombi 2005 a šlo to úplně v pohodě, i když mám 190cm. Zvažoval jsem něco podobného s octavií, leč je kratší... ale pak jsem si všiml toho "hopu" těsně za zadníma sedačkama směrem do kufrového prostoru. Ten hop má tak 5cm a na tom se přeci nedá spát. Řešili jste tohle někdo? Vím, že existuje "druhé dno", které by tento problém pravděpodobně eliminovalo po stránce srovnání podlahy. Vydrží toto druhé dno, když se tam budou pohybovat dvě osoby na něm (95kg já, 60kg přítelkyně) nebo je to dělané fakt jen na tašky a jiný náklad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 podle mně ta dvojitá podlaha je dost bytelná aby to snesla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Neboj unese... ja mam 120 a jeste tam byla spolusouloznice... :prcprc: a nic se nestalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 jj, k tomuhle se to též hodí... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nafik Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 supr, díky za odpovědi a praktické zkušenosti :-) koupím si ji, bude se hodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Držím , aby to fungovalo. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 V jedničkové oktě sem to řešil osb deskou potaženou zátěžovým kobercem a vespod byly po hranách trámky které měli účel vyrovnávat výškový rozdíl,bylo to dvojdílné na panty takže vznikla parádní úschovna na deku a jiné potřebné věci :-) u dvojkové to budu řešit buď dvojtou podlahou, nebo biodeskou potaženou molitanem :-D jinak kámoš vozí v kufru polystiren přesně na míru v kufru pokud plánuje spát v autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Do O1 pasuje mezipodlaha z 02 po male uprave.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 ja som to tiež riešil 18mm drevotrieskovou doskou na mieru a a hranolkami 5x1,8cm, je to pevné a po sklopení zadných sedadiel sa úložný prostor mení na súložný priestor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.