Pajda077 Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Asi je to treba blbost to sem psat ale strasne mi to vadi ...ale když demontuju jednojaky tapec tak pri poslednim kroku kdy by mel jit vysunout nahoru tak mě to drzi jako prase...muzu od spodu mlatit pesti..ale nic tak musim plnou silou pacit a nekdy i necim dlouhym zevnitr tapecu pacit kousek po kousku ven z drazky...kdyz uz teda vidim ze to leze ven tak to leze i s tim silnym plastem coz nevim jestli tak ma byt... je pravda ale ze uz to nekdo predemnou dole mel ale i kdyz drazku zkusebne promazu a nasadim tak ihned po opetovne demontazi to musim pacit ven strasnou silou...je na to nejaky figl jak to sikovneji dostat z drazky ven?dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 (upraveno) Asi je to treba blbost to sem psat ale strasne mi to vadi ...ale když demontuju jednojaky tapec tak pri poslednim kroku kdy by mel jit vysunout nahoru tak mě to drzi jako prase...muzu od spodu mlatit pesti..ale nic tak musim plnou silou pacit a nekdy i necim dlouhym zevnitr tapecu pacit kousek po kousku ven z drazky...kdyz uz teda vidim ze to leze ven tak to leze i s tim silnym plastem coz nevim jestli tak ma byt... je pravda ale ze uz to nekdo predemnou dole mel ale i kdyz drazku zkusebne promazu a nasadim tak ihned po opetovne demontazi to musim pacit ven strasnou silou...je na to nejaky figl jak to sikovneji dostat z drazky ven?dekuji I já znám tento problém sundávání tapecu, ale na štěstí to nemusím řešit každý měsíc. Ono to jde opravdu špatně sundat. Asi nezbude nic jiného nežli se s tím trápit, není to přeci každý den. Upraveno Červen 13, 2014 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nody Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Ja je sundavam celkem casto musis mit povolene vsechny srouby i ty schovane za packou a kdyz sundas plast na rukojeti pak jen sunout nahoru nevidim v tom zadny jiny problem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.