Kubarum Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 to bylo za jízdy a uvědomil jsem si to až potom,jsem poznal podle té folie na kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 že by čas prezout? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 U nás bylo včera 13°C :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Když jsem na tom slunku nastartoval tak to ukazovalo 12,5 než se to ustalilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Posílám pozdrav ze sluzebky v nemecku :D miluju ty snídaně A nechápu pro sou vsecky fotky nakrivo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 takový snídaně bych si nechal líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 a co teprv oběd :D ale ten fotit nebudu, tam nebudu sam a byl bych za vola co si foti jidlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Jo, snídaně v DE jsou luxus :) Ale neměl by sis toho brát tolik najednou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 hele kdybys viděl co si tady nabiraji angličani nebo japonci(nebo čínani, nevim přesně :D) tak jsem oproti nim ještě hoodně opatrny ale davam si do nosu, je to vyborne.. hlavně ty grilovane rajčatka po tom se mužu dycky utrhat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Týjo, a já poctivě jdu vždycky pro jednu housku a až jí dojím, tak jdu na další kolo :) Je fakt, že se víc projdu a víc toho potom sním :D (joke) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 tak dnes byl proveden očistec exterieru, vybrano bahno a listi zpoza podběhu, namontovany konečně černe bočni blinkry a přezuto na letní :) detailní foto dodám později, ale je to po té zimě děs, hlavně spodek zadních dveří... otřiskane od kaminku jak sviňa a par fotek jak mi to očumujou čičiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 už mě ta kapota začla sr...štvát tak folie šla dolu.. zbyva otazka jestli sundat i vnějši rameček masky nebo nechat tak jak to je... musim popřemyšlet :) a na fotkach i přezouvaci franta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Bez fólie na kapotě je to lepší ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 diky :) i když je ten lak v dezolatnim stavu tak to prostě vypada lip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 přesně, bez polepený kapoty o 1 000% lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 ještě to sundej z masky, na chrom rámečku nech, ale okolo to sundej a bude to super..kapotu dej nalakovat a bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 z masky ještě budu sundavat, zaroven s tim co mam na kufru :) střechu necham 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 tak menší update, auto je ve stavu iphone (alternator v hajzlu a baterka posledni 3 noci pokaždé na nabíječce abych dojel do a z práce :D ), dneska se jede do servisu tak přijednom chci nechat pořešit kapani oleje z něčeho u praveho předniho kola a špatny termostat, doufam že se vlezu s cenou nějak rozumně abych mohl nechat taky přelakovat tu kapotu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Stav iphone :D To jsi zabil.Kapání oleje od pravého kola nejspíš dirka v IC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 tak okta zase funkční, fungl novy altik hella - starý byl uplně sežrany... jinak zjištěna přičina uniku oleje, něco unikalo z turba(asi přetěsněno nepamatuju si přesnou definici) a stržený zavit na vaně, takže příští tyden pude ještě nová vana + čidlo teploty a snad bude zase aspon na rok pokoj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Neprestalo ti to piskat, kdyz ti pretesnili turbo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 čoveče ani nevim :D nějak jsem se na to nesoustředil... ale až zitra pojedu tak si to schválně poslechnu, doufám že nepřestalo :(.. upřímně se mi to hvizdani libi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 když se daří tak se daří :D při projíždce kolem brna jsem vymetl pravym kolem menši diru, a auto přestalo tahnout, takže cesta na laně do brna (diky Fanny a dej za mě pusu svoji spojce :D ) kde byla zjištěna přičina, trubka spojena, poprve špatně takže při prvním testu pevnosti to při dvojce na 4000 otačkach povolilo a odfouklo stylem subaru a zase nejelo, napodruhe už to drží pořádně a snad už se nerozpoji :D jinak par fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 takže rekapitulace květnových oprav a údržby přetěsněno turbo, vyměněn altik 6200 nová olejová vana + výměna oleje 3100 nová 75ah baterka 1900 ... a mužu čekat na další výplatu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 :D u mě to byla hlava, hydroštěly, gufera, těsnění, voditka ... za 16 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Co to piskani po pretesneni? ;) porad tam je? Jinak jak jsi odkryl tu kapotu, tak 110% lepsi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Pěkná fotečka, lesk ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Květen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2015 turbo po přetěsnění furt piska, ale už nepada do nouzaku při plnem plynu nad 150km/h, a řekni mi co maš za fotak, dyt ten den sem měl o auto naprosto zasviněne, že na fotce vypada jako bych ho zrovna naleštil, a na kapotě ani vraska :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Foceno telefonem Galaxy S5 cestou z prace, standardni apliaci Fotoaparat, bez jakychkoliv uprav v telefonu i pak v komplu :) Jen jsem asi zvolil dobrej uhel, nebo proste dobra kara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 hehe dik za pochvalu :) musim se do toho zas opřit, mam napady ale z variabilek mi po opravach zbylo kulove :D jinak rychlofotka po aktualizaci maxi-k :) (čti neni to ostre protože jsem čuměl na cestu a ne na mobil) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.