Přejít na obsah

Nejde komplet podsvícení

maajkee

Doporučené příspěvky

Z ničeho nic po nastartování přestalo svítit, nesvítilo 2 dny, dnes po jednom nastartování najednou zase všechno začalo svítit, po dalším

a i následujícím nastartivání zase nic nesvítí, jsem z toho zoufalej, nestalo se to někomu, nevíte čím by to mohlo bejt?

Díky moc za jakoukoliv radu, nebo tip.

Odkaz ke komentáři

Ahoj..Toto mi občas dělá také,že když nastartuji a zapnu světla,někdy mi nesepne relátko,které rozvědcuje budíky atd...Stačí párkrát pohýbat vypínačem světel (myslím zapnout,vypnout,zapnout,vypnout,a potom mi to naskočí..;-) )a vše naskočí..Tudíš to bude u tebe asi také..Vypínač blbě spíná

Odkaz ke komentáři

Mám předface, tak jsme zkoušel ten přepínač světel, zatlačit jde i torchu otočit doprava, ale stejně to nesvítí, zkoušel jsem s ním i různe vrglat, ale furt nic.

Můžete mi někdo říct, kde jsou v oktáce schovaný relátka? Jsem asi dost lama, ale nemůžu to nidke najít, pojistky jsem našel hned, ale relátka fakt nevim :palec:

Díky zaradu.

Odkaz ke komentáři

Tak mě ještě napadlo, než se tohle začalo dít, hrál jsem si s tím čudlíkem na regulaci podsvícení, tam bude nějakej potenciometr, tak jestli třeba neodešel a neteče přes něj vůbec proud, každopdádně vyndal jsem celej ten přepínač a je toakovej jeden monolit do kterýho se asi nedostanu, takže jedině vyzkoušet jinej celej tenhle přepínač.

Nejste náhodou někdo z Hradce, Pardubic nebo okolí, kdo by byl ochotnej to se mnou vyzkoušet?

Odkaz ke komentáři

relatka mas vedle pojistek ( za boxem pojistek, kdyz se divas na ne celne) tedy pod volantem, za dianostickou zasuvkou:), musis sundat cely plast pod volantem, cili zacnes u boxu pojistek a pak pokracujes tim plastem, taky musis sundat ovladac svetel a pokud mas naklon svetel a ovladani podsviceni, to musi jit taky pryc, preji prijemnou zabavu:)

Odkaz ke komentáři

To si nemyslím že bych ho zkurvil, jsem jsem prostě měl nový auto a zkoušel jsem ubrat uplně podsvícení, pak ho dát na max, pak zase jsem torchu ubral a pak jsem si nastavil podsvícení tak akorát, no a pak jsem jel na benzínu vzal benzín a když jsem nastartoval tak už to nesvítilo, nevím jestli to může mít vůbec spojitost.

Odkaz ke komentáři

Taže rozlousknout to nebylo tak těžký všechno vypadalo OK, potenciometr proměřen a funguje, na tišťáku nic nevypálenýho, poťák jsem prostříkal kontaktolem, stejně tak všechny možný kontakty, zadna lsjem všechno zpátky a světe dv se ono se to rozsvítilo, zkoušel jsem několikrát to vypnout zapnout a občas je tam chvíli prodelva než se to zapne, ale tak nějak to funguje, takže problém bude fakt asi někde v tom přepínači.

Je možný dát tam místo toho tenhle obyč, bez regulace podsvícení?

přepínač

taky na tom mým jsou 2 symboly mlhovek, přední a zadní, tady koukám, že jen jeden, to se budou zapínat obě mlhovky na jednou?

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

kluci, otec ma octavku 1997 a kdyz zapne parkovacky, tak bud sviti jen prava strana jak predni, tak zadni a leva vubec, taktez nesviti ani kontrolka na palubovce a taktez jsem vypozoroval, ze nekdy zacne svitit i ta leva strana, jak predek, tak zadek, ale sviti slabe nez ta prava, to same dela i ta kontrolni dioda na palubovce, ze sviti slabe nebo se trochu zesili...no je to divny, nevite v cem hledat chybu? setkal jste se tim uz nekdo? spatny prepinac svetel?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...