maajkee Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Z ničeho nic po nastartování přestalo svítit, nesvítilo 2 dny, dnes po jednom nastartování najednou zase všechno začalo svítit, po dalším a i následujícím nastartivání zase nic nesvítí, jsem z toho zoufalej, nestalo se to někomu, nevíte čím by to mohlo bejt? Díky moc za jakoukoliv radu, nebo tip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ahoj..Toto mi občas dělá také,že když nastartuji a zapnu světla,někdy mi nesepne relátko,které rozvědcuje budíky atd...Stačí párkrát pohýbat vypínačem světel (myslím zapnout,vypnout,zapnout,vypnout,a potom mi to naskočí..;-) )a vše naskočí..Tudíš to bude u tebe asi také..Vypínač blbě spíná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 No podezření na nějaký relátko jsem dostal hned, ale oktu mám pár dní a ještě nevím kde vůbec hledat relátka když bych je našel, tak už nebude problém je nějak testnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 zkus pokud nebude svítit podsvícení trochu zamáčknout ovladač světel. Problém bývá právě ve volném spínači světel. Pokud ho mírně přitáhneš k sobě - přestane ti podsvit svítit, když přitlačíš, mělo by to fungovat - aspoň s takovouto závodou jsem se setkal já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 taky bych to videl na ovladac svetel. nevim jestli mas predface nebo face, ale u face kdyz zamacknes a otocis doprava rozsviti se veskery podsvetleni, pokud takto bezi a pri klasickym otoceni na parkovacky ne zkusil bych jinej ovladac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Mám předface, tak jsme zkoušel ten přepínač světel, zatlačit jde i torchu otočit doprava, ale stejně to nesvítí, zkoušel jsem s ním i různe vrglat, ale furt nic. Můžete mi někdo říct, kde jsou v oktáce schovaný relátka? Jsem asi dost lama, ale nemůžu to nidke najít, pojistky jsem našel hned, ale relátka fakt nevim Díky zaradu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak mě ještě napadlo, než se tohle začalo dít, hrál jsem si s tím čudlíkem na regulaci podsvícení, tam bude nějakej potenciometr, tak jestli třeba neodešel a neteče přes něj vůbec proud, každopdádně vyndal jsem celej ten přepínač a je toakovej jeden monolit do kterýho se asi nedostanu, takže jedině vyzkoušet jinej celej tenhle přepínač. Nejste náhodou někdo z Hradce, Pardubic nebo okolí, kdo by byl ochotnej to se mnou vyzkoušet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 relatka mas vedle pojistek ( za boxem pojistek, kdyz se divas na ne celne) tedy pod volantem, za dianostickou zasuvkou:), musis sundat cely plast pod volantem, cili zacnes u boxu pojistek a pak pokracujes tim plastem, taky musis sundat ovladac svetel a pokud mas naklon svetel a ovladani podsviceni, to musi jit taky pryc, preji prijemnou zabavu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 ten cudlik na podsviceni jsi z kurvil? jde rozdelat, musis opatrne, on je spise zalisovany ale jde rozdelatl vejpul,aby jsi tam videl ty potenciometry a dostal se k tistaku, co jsi s nim delal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 To si nemyslím že bych ho zkurvil, jsem jsem prostě měl nový auto a zkoušel jsem ubrat uplně podsvícení, pak ho dát na max, pak zase jsem torchu ubral a pak jsem si nastavil podsvícení tak akorát, no a pak jsem jel na benzínu vzal benzín a když jsem nastartoval tak už to nesvítilo, nevím jestli to může mít vůbec spojitost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 to muze, rozdelej a koukni na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 nebo je mozne, ze tam regulatoru je vypalena cesticka na tistaku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Vůbec nevím jak do toho mám vlíst, bojím se abych někde něco neulomil Dá se někde objednat nebo přímo koupit celej ten přepínač světel kdyžtak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 sezenes na netu plnou prdel, musis jit po del osy...buda a nebo, taky jsem se to naucil rozdelaval:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Neco podobneho se me taky stalo. Prvne to blikalo a pak zhaslo. Nakonec to byl regulator podsviceni. Cena cca 150 na vrakaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 150kc? ja myslel ze aspon prez 500kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Neco podobneho se me taky stalo. Prvne to blikalo a pak zhaslo. Nakonec to byl regulator podsviceni. Cena cca 150 na vrakaci. No, pokusím se zejtra za světla k tomu regulátoru nějak dostat, doufám, že to nezku..ím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Ty jezdim bud na vrakac do Hlucina a nebo Bohumin. A ceny maji slusné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Hmm, ale to mám nějakejch 250 kiláčků :) Já jsem z Hradce Králové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Taže rozlousknout to nebylo tak těžký všechno vypadalo OK, potenciometr proměřen a funguje, na tišťáku nic nevypálenýho, poťák jsem prostříkal kontaktolem, stejně tak všechny možný kontakty, zadna lsjem všechno zpátky a světe dv se ono se to rozsvítilo, zkoušel jsem několikrát to vypnout zapnout a občas je tam chvíli prodelva než se to zapne, ale tak nějak to funguje, takže problém bude fakt asi někde v tom přepínači. Je možný dát tam místo toho tenhle obyč, bez regulace podsvícení? přepínač taky na tom mým jsou 2 symboly mlhovek, přední a zadní, tady koukám, že jen jeden, to se budou zapínat obě mlhovky na jednou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Když je na vypínači jen jedna mlhovka tak to je pro zadní, přední ti nebudou svítit. musís si sehnat pro oboje mlhovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 OK, díky moc za info, budu schánět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 A co takhle toto :) http://auto.bazos.cz/inzerat/4590309/ovlad...tel-octavia.php ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maajkee Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak asi vyprchal sprej na kontakty a už to zase nesvítí, v pondělí mi pošle týpek celej přepínač poštou, za 3 kilča, tak uvidím, snad bude dobrej, tvrdí, že je OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 Zdravim, včera se mi stal stejny problem s podsvicením ovladani topení a zkousel jsem menit vypinac se stejnyma parametrama...Bohuzel problem stale přetrvává...Poradte prosim na co se mrknout dále pokud to stale nesvítí...Oba vypínace fungují v jiném autě...dekuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 U tebe bude problém ne ve vypínači, ale že ti praskla žárovka v podsvícení topení. Tady máš návod jak tu žárovku vyměnit: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-z...lni-klimatizace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 U tebe bude problém ne ve vypínači, ale že ti praskla žárovka v podsvícení topení. Tady máš návod jak tu žárovku vyměnit: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-z...lni-klimatizace Zdravim, tak díky za rady...podsvit opraven a vse zatim funguje jak ma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Nemáš zač a v čem byla nakonec chyba, byla to ta žárovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 kluci, otec ma octavku 1997 a kdyz zapne parkovacky, tak bud sviti jen prava strana jak predni, tak zadni a leva vubec, taktez nesviti ani kontrolka na palubovce a taktez jsem vypozoroval, ze nekdy zacne svitit i ta leva strana, jak predek, tak zadek, ale sviti slabe nez ta prava, to same dela i ta kontrolni dioda na palubovce, ze sviti slabe nebo se trochu zesili...no je to divny, nevite v cem hledat chybu? setkal jste se tim uz nekdo? spatny prepinac svetel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 tak opraveno spatnym prepinacem svetlem, stejne by me zajimalo, v cem byl problem u toho starsiho prepinace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.