Pajda077 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 dnes jsem měl dole ty budíky a chyběla tam žárovka na potkávačky ...tak jsem tam dal žárovku z dálkových která normalně funguje, ale na potkávacích kontrolka nesvítí:-(.....jinak co je to za kontrolku ?vypadá jako potkávací světla ale ty čáry nejdou šikmo dolů ale rovně...na schématu kontrolek nic takového není ...divné...děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Předface budíky měly 2 druhy kontrolek na potkávačky. Ty jsi dal žárovku asi na tu kontrolku co je v tom výpisu kontrolek (5tá kontrolka), ale tu nemáš zapojenou a tak se podívej na druhou kontrolku potkávaček co máš na budících (druhý řádek odspodu uprostřed), to bude určitě ona, viz. fotka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Předface budíky měly 2 druhy kontrolek na potkávačky. Ty jsi dal žárovku asi na tu kontrolku co je v tom výpisu kontrolek (5tá kontrolka), ale tu nemáš zapojenou a tak se podívej na druhou kontrolku potkávaček co máš na budících (druhý řádek odspodu uprostřed), to bude určitě ona, viz. fotka :) DSC00196.JPG ok a prosímtě co by mělo ještě svítit za kontrolky na před face? kontrolku otevřených dveří to asi nema vid? A je mi divne jak mám dole těch 6 žárovek tak se k ním nedostanu musim cely ten budik rozdelat :-) vidím to jen přes mřížku Všech těch 5 podle tebe by mělo fungovat? Dá se jednoduše změnit podsvícení? kde je ta hlavní žárovka která to celé podsvěcuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Z hlavy ti to všechno asi nevyjmenuju, ale kontrolka vody, oleje, airbagu, ruční brzdy, brzdového systému dobíjení, rezerva, obrysovky, mlhovky (přední a zadní), dálkový světla, blinkry a u nafťáku je i kontrolka žhavení, to je asi všechno co mě napadlo, víc toho předface budíky asi nemají :) Jinak na spodní žárovky (těch 6 žárovek), by jsi se měl asi dobře dostat. Sám jsem budíky nikdy vydělané neměl, ale podle fotek z tohoto návodu http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/padajici-rucicky-skoda-octavia jde vidět, že jsou žárovky dobře přístupné... A co se týká změny podsvícení, tak to není jen tak, protože budíky jsou podsvícený smd diodama a ty by se museli přepájet. V celých budících je asi 20 smd diod (jen odhad) a aby je dokázal člověk vyměnit, tak musí být hodně zručný a něco vědět o elektrotechnice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefcz Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Ahoj mám taky jeden dotaz ohledně budíku. Začíná mi blbnout rosviceni budíku ani klimy atd... Neví te čím to může být díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Ahoj, klimu máš jakou, manuální nebo digitální (climatronic)? Co ostatní podsvícení ovladačů, to funguje normálně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefcz Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Ahoj mám climatronic a právě že ani tlačítka ovládání oken atd... Nesvítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Tak to je s největší pravděpodobností chyba ve vypínači světel, jsou v něm opálený kontakty. Nezbude ti nic jinýho, než sehnat druhý (třeba z vrakoviště) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefcz Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Ok díky za radu právě že ze poslední týden se mi nic už vůbec nerosvitilo a dva týdny zpátky to začalo blbnout že 1 se to rozsvítilo a pak 3xne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Ahoj, po dlouhé době jsem se dokopal k výměně žárovky na parkovací světla v budících. Předpokládal jsem že je žárovka prasklá, ale po sundání budíků jsem zjistil že tam žádná nebyla. Koupil jsem novou žárovku, ale ta stejně nesvítí. Jedná se o octávii 1 rv99. 1,8T palubka je už facelift. Jinak světla na autě normálně svítí a funguje i signalizace rozsvícených světel při otevření dveří a vyjmutí klíčku ze zapalování. Kde může být chyba??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.