Postman007 Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Nazdar ve spolek, uměl by někdo nechat zhotovit podobný fólie na zdaní lampy na OII FL combi? Dřív je uměl sehnat místní člen Dufino, ale ten neodpovídá na SZ a mnou oslovené reklamky to neumí s tou okrajovou linkou a "homologační značkou" :D Myslím, že bych nebyl sám, kdo by měl ty fólie zájem, proto to házím sem. Mě by se líbila v antracitově šedý barvě (9153), ale spokojil bych se i s uvedenou černou... Díky za případné info Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 JOoo, tak tohle by se mi taky líbilo!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 běžná děratá folie na reklamy, na autobusech MHD jich je mraky, takže nějakou lepší reklamku .... ale tu značku homologace ti tam nikdo nedá, pokud není blázen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Kdybys pohledal najdes!Clen vevca to tady zajistoval tak mu zkus napsat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Neboj, hledal jsem a o Vevcovi vím, jenže ten je taky bral přes Dufina (psali jsme si SZ) ;) Nemá na Dufina někdo telefon? Ta reklamka, kde to nechával dělat to určitě bude mít někde uložený a jenom by to "vytáhli ze šuplíku". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Vevca umela a dufini jenon combi... na lufta nikdy nebyla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 To vím, že na liftback nikdy nebyla. Sháním na combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Na lift jedine origo nebo natahnout folii nevim proc potrebujete zrovna tuhle?? Pred STK nebo tak ji sundas a nalepis pak znova nez shanet tuhle derovanou s atestem, No nene?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Tiez by som mozno skusil tu dierovanu... O:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Tomik ale naco?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 no na moje seriove combi... nie som presvedceny o tom ze by som ich tam na 100% chcel.. ale chcelo by to vyskusat ako to ukaze a potom by som sa rozhodol.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Jo ale tak proc tam nedas obyc cernoiu folii na svetla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 neviem... tá ma neláka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 tak to ja uz nevim co nato napsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 no ja zas viem že ma napadajú chobotiny a už zas chcem investovať do auta :facka: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Já už tuhle od Dufina na autě měl a prošel jsem i technickou bez problémů. Jde hlavně o to, že dírkama propustí světlo jak z blinkrů, tak i z couvacího světla. Technik na technický na to chvilku koukal, pak jsem mu ukázal tu "homologaci" a neměl s tím problém, stejně tak jako když mě stavěli "orgáni", taky chvilku koukali, ale pustili mě bez problémů Proto bych jí chtěl znovu přesně v tomto provedení B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 A na předFL by nebyla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Červenec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Nikdo nic? :( Zájem by očividně byl... To tu fakt nemá nikdo kontakt na Dufina? Kdyžtak do SZ, děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Staci to striknout lakem s příměsí cerny 9910 a efekt moc peknej lepsi jak folie a sprey na "svetla" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.