kovikovi Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ahoj kluci chci se zeptat jestli nemáte někdo schéma zapojení spínače světel s tím režimem auto (tunel) a předními a zadními mlhy. Chtěl bych to dá do octavie 1, tak potřebuji kvůli přepinování. A omlouvám se jestli to tu už je. Díky viz foto: http://www.amd-autodily.cz/image.php?idx=1957219&mw=240&mh=240 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 To nepůjde O1 má mechanický přepímač přes který leze proud přímo na světla. Kdežto u O2 to jde z přepínače do BSG nebo BCM a pak do světel (přepínač dává centrálce informaci o zapnutí požadovaných světel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Což to já vím, ale nějakou náhodou se mi dostalo do rukou toto ZDE. Akorát mi právě nejde DRL přes mlhovky, tak bych to právě chtěl vědět, jak je ten nový vypínač zapojený, že bych to zkusil propojit, jako u toho starého. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 To je to co jsem psal. Svetla nejsou zapojene pres centralni jednotku kde se drl pres mlhy koduje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 ok to jsi mě teda moc nepotěšil. Ono to má ten senzor to funguje dobře když se setmí, tak se rozsvítí xenony a když je světlo, tak všechno zhasne. A má to i coming a leving home a to má právě přes mlhovky. Ale díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 to je v tom heblu a to nenaprogramujes jedine pres rele udelat nejake napojeni na ty mlhy jako drl. Ta krabicka je 17pin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Jo jo je to 17 pin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Zdar, řeším podobnou věc. Potřeboval bych zapojení toho vypínače http://www.amd-autodily.cz/image.php?idx=1957219&mw=240&mh=240 Místo programování v řídící jednotce na denní svícení mlhovek, chci ručně napojit samostatný vypínač jen na mlhovky, ale nevím na jaký drát se napojit. OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.