Přejít na obsah

Tomova oktávka

Doporučené příspěvky

Tak dnes jsem to pojistil u CPP, bylo to nejlevnejsi...
Mam 50/50mil, zivel, stret se zviretem, pojisteni vsech skel, prirodni rizika + havarijko - odcizeni, havarie, živel, vandalismus... a jsem na 10k za rok. Neda se nic delat, ridicak mam 3 roky a tohle je my prvni auto, takze jsem bez plusovych bodu, ale budu to muset nejak zvladnout na druhou stranu, octa bude pekne pojistena :)

Jinak porizeny origo gumove koberecky z Porshe Brno ( skladem) za krasnych 604,- vcetne dane :) Dnes jsem byl pro CD měnič, originál z Octavie, všech 6 slotu funkční za 500,-... takže spokojenost, už jsem se bál, že budu muset poslouchat kazety nebo koupit nové rádio :) jak jsem plánoval v minulých příspěvcích. Ono to origo škoda vypada pěkně :)

Jinak mám z ní radost :) Dnes najeto 90km z toho 20km na D1 směr brno, s tempomatem na 120kmh za krasnych 4.2l/100km :)

post-32932-0-35958700-1405536661_thumb.jpg

post-32932-0-17349800-1405536668_thumb.jpg

post-32932-0-10424300-1405536676_thumb.jpg

post-32932-0-23360400-1405536683_thumb.jpg

post-32932-0-75401900-1405536755_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

16'' můžeš taky mít, Škodovka je u pozdějších ročníků psala do TP automaticky a ti co v TP mají jen 15'', tak by jim měli na úřadě bez problémů 16'' dopsat. Já půjdu v pondělí na úřad nechat zapsat LPG, tak si rovnou nechám zapsat i ty 16'', ať tam nechodím víckrát. Pro jistotu si ale vezmu prohlášení od Škodovky, že schvalují zápis 16'' kol do TP ;)

Pokud by jsi chtěl ještě větší kola, tak už budeš potřebovat typový list k danným kolům... :)

TZH 17520116095.pdf

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

No ještě nevím.... ty nokiany chci hodit na plechače a elegance co mám teď nejlépe prodat ( netušíte za kolik bych je mohl střelit ? 4x alu bez pneu ?) a potom na jaro teda ty spidery, 17" by byly hezky ale:

- budu rad kdyz v budu mit v technicaku 16"

- na 17 uz jsou celkem hodne drahe pneu... :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Jojo pasta hodne pomohla :)

Hosi a zarovky, to je neco neskutecneho oproti tem co jsem tam mel, rozdil 100% :D uvidime jak na tom budou s zivotnosti, sehnal jsem par za 380,- takze pohodova cena.

7jirka7 diky moc :)

Jinak dnes jsem pokořil 228k... tak uvidíme co bude dál, snad nebude zlobit

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Tak po dlouhé době zase nějaké novinky...

S příchodem mrazů odešla baterka, takže jsem pořídil novou :) Ovšem úplně jsem zapomněl, že se mi dekoduje radio (Gamma) no a po výměně baterie místo hudby svítí pouze "SAFE" rádio jsem vydělal, byly na něm 2x čtyřmístná čísla ty jsem zkoušel zadat, ale bez výsledku... Navíc jsem zjistil, že s radiem si někdo pěkne hrál, některé kabely vůbec nejsou zapojeny... nějaká čřervená pojistka je na kabelu kterýá vede od někud někam ovšem konec drátu je utrhnutý :D Tak teď přemýšlím, zdali má cenu pořád vypalovat CD (cca 20 songů) a nechat odkodavat radio za nějakych 500 nebo raději pořídit nové na USB a staré dát někam bokem. Maximálně mohu střelit origo 6cd měnič :)

Dále také začal zlobit startér, startuje fajn ovšem jak se dotáčí tak se ozve nepříjemný zvuk někdy delší někdy kratší. Na únor/březen mám naplánovanou výměnu oleje a hlavně také přechod z 10W-40 na 5W-40 :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...