Přejít na obsah

Badec = benďas = badminton ;)

vorlajz

Doporučené příspěvky

chceme s kamarádem začít od ledna, ted zatím drtíme jenom SQUASH ale chceme to střídat, at se nám to neomrzí, tak kdyžtak hodte nějaké postřehy pro začínající..... Kdysi jsem to měl 3 semestry na vysoké a dost mě to bavilo

ze začátku bych byl rád za radu jakou raketu a košíky - co je při výběru dobré zohlednit ? určité hmotnost, tvar a ?

Odkaz ke komentáři
s chuti do toho Milesi... :palec: ja chodim... 5x tydne a furt bych hral a hral.. :D zitra jdu taky!!! :D

Já bych šel taky ale musím se ted přežírat když jsou ty svátky a nemám ještě to správny železo(carbon) na hraní :palec:

Kolik u vás stojej kurty, teď jsem sehnal za 150-180/h podle času, škoda že nemaj celoroční permice...

Odkaz ke komentáři

u nas kurt 220,- /h... :palec:

Badysu...co se tyce rakety, tak zalezi na tom, jaky hrajes styl a zda to uz trochu umis bo ne... Mrkni ke me do vlakna...daval jsem tam tipy na rakety pro Milese... Myslim,ze rozumna volba za dobry penize... :palec:

Kazdopadne doporucuji pruznejsi raketu... Vyplet max do 10 kg ...mozna 10,5 kg...

Odkaz ke komentáři
jinak postrehy pro zacatecniky... no je potreba si od nekoho nechat poradit,jak spravne drzet raketu a spravnou techniku zahravani uderu...idealni je navstivit nejaky kurzy pro zacatecniky...nebo udelame kemp a ja vas to naucim!!! :palec: :palec: :D

To je slovo do pranice a chlapa nabídnouo trnérskou školu ZADARA :-), přiznám se, že já jsem s technikou na štíru hodně využívám tenisový údery, tutíž hodně pohyb celý ruky, moc nepoužívám švih zápěstím :-(

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři
hraju taky s Mavis 350 a ted zaciname s Mavis 2000...ty maji hodne blizko k perakum... Jiny znacky jsem nezkousel...a s Yonexy jsem spokojenej....

jinak nektery udery jsou jenom o zapesti, nektery o cely ruce...jinak...kdyby se sesli lidi,mohli bychom neco spachat...kdyz mi zaplatite cestu do Prahy... :lol:

Tady je levnej benzín na TAnk ono, není problém :smich: , o těch uderech máš pravdu ale já ty švihem skoro vůbec nepoužívám, biju to hlava nehlava, technika žádná, ale co naděláš z raketou u který musíš rovnat hlavu po větším úderu :lool:

Odkaz ke komentáři
oki...super... :smich: tesim se na tvoje postrehy... :smich: hlavne necekej...ze diky nove rakete budes hned hrat jako buh... :smich: chce to vzdycky chvili casu... :P ale neboj...bude to oki :P

Já vím, četl jsem v knížce o badmintonu, že raketa dělá cca 10-15% úspěchu, u mne cca 30% vzhledem z jakým materiálem hraju(pinkám) teď...

Odkaz ke komentáři

drop je tzv.kratas zezadu za sit... :smich: clear...je dlouhy mic zezadu dozadu... Pak jsou drive...(drajvy) ...to jsou rychly udery zejmena ze stredu kurtu...takovy ty rychly... :smich: ale to ti rad ukazu! :smich: :P :P ty dropy se pak hrajou sekany... Takovej mic za siti pada rychle doluuuu...velmi ucinny uder... Ale to je potreba hodne trenovat! :) pak je potreba se naucit techniku smeci a vyberu smeci... :) je toho hodne,co se musis naucit,ale o to vic te pak ta hra pohlti a bude te bavit... :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...