Přejít na obsah

Badec = benďas = badminton ;)

vorlajz

Doporučené příspěvky

vím asi o 7mi a více jsem nezjištoval, jeden je ted mimo provoz protože je na něm ted ledová plocha, ale jinak je tam asi 8 hřišť (duben-řijen), ale ne všechny hřiště maji online rezervace a to je teda blbé v dnešní době furt někam volat, stejně je všechno stále full :lool:

Odkaz ke komentáři

hehe...Majlsi..koukam,ze zacinas byt v uvozovkach stejne uchylnej jako ja! :( hihi...a to je dobre!!! :)

zacinam se tesit az se setkame na kurtu! ;)

ja byl dneska hrat s prituli a jeji sestrou a jejim pritelem...jsou to zacatecnici...tak jsem pri hre trenoval vyhradne dropy! :palec: a zitra jdu na singla s kamosem...tak to snad bude vetsi makacka! ;)

Odkaz ke komentáři

Vy dva tlustoši - Milánek a Vorlajz :palec: :) :smich: Vás bych chtěl vidět se pohybovat po kurtu :) :P :P

Musime v létě něco spáchat a udělat nějaký turnaj (mužu pronajmout halu na celý vikend vyloženě na badminton) -myslím že by bylo vic lidiček co by se tento nápad líbil ;) Taky jsem hrával a bavilo mě to až na to moje prodojené tričko :) Je to dobrej pohyb :)

Odkaz ke komentáři

twe sem se modlil, aby si tohodle vlákna Romariooo nevšiml a nevyšlo to :smich: :) :D

jestli bude turnaj v badecu, tak jsem pro! :o ale aby jste nebyli naštavný, až vám vypráším kožichy!!! :P :(

jo Romčo a toho tlusťocha odvoláš nebo ti nakopu zadnici....!!!! :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Ty máš jedinou kliku a to žes mi poskytnul na srazu Octaviaclubu kávu tři v jednom :) jinak by to bylo horší slovo než tlustoch :D :smich:

Jinak trénujte hoší...trénujte...jakmile budete mit oba 80-83kg a budete mit pohotové reakce tak mi napište :D

Hele na tebe mi stačí těch 124 kg co mám, ale jestli chceš budu hrát levou a raketu budu držet naopak :( :o :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...