svorkovnice Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Já bych celkem ráda věděla jaké jsou vaše názory.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 accccch jo 1. co takhle to nazvat aspon trochu poradne tako treba google vozidlo s autonomnim rizenim ? 1. tohle je sekce pro auta clenu fora a ne kde se co kdy bude prodavat takze presun a prejmenovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) je sice self-driving, ale neumi vsechny predpisy, nema predvidavost, pokud je nekde uzavirka/omezeni, tak se s tim neumi vyporadat. V realu pouzitelne, tak na parkoviste velky fabriky. a co si budeme povidat, je to jen elektronika. Jak se to bude chovat v -20°C, leto/zima, vlhko, sucho? Co budou delat kabely pod EU smernici? Je moznost ovladat vozidlo v pripade poruchy? strasne moc otazek, ktere Google nezpodpovi, protoze nejsou z automotive prumyslu. Jen delaji software. Osobne vidim budoucnost v Tesla modelech. Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 podle mně lidský mozek NIKDY žádná uměla inteligence nahradit nebude umět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 proc by nemohl? Lidskej mozek ma obrovskou vyhodu v uceni a nekolika letemu sbirani informaci. Ma obrovsky uloziste a je hodne vykonnej. Znas Siri nebo Cortanu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 no v podstatě jsem chtěl říct to, co ty, jen jsem to špatně formuloval... :) a ne, neznám, o co jde? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Siri (Apple - iOS), Cortana (Microsoft - Windows Phone) Jde v jadru o umelou inteligenci a ma za ucel ti pomoci coby osobni asistent (suplovat cloveka), ktery je dostupny kdykoliv a kdekoliv. Na tohle je zajimavej KITT v serialu Knight Rider... Dneska uz ti auto umi prijet, viz Volvo. Ale plne automaticky rizeni silnicniho vozidla v realnem slozitem provozu je velkej krok a driv to nejspis bude ve vlacich, tramvajich, kde to je technologicky jednodussi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Jo na tenhle vynález se muslimové třesou. booom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Ja bych do toho nevlezl, jinam nez na letiste Elektronika v aute je super, ale jak se rika nic se nesmi prehanet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) v USA ted maji novej zakon, dle kteryho budou muset auta spolu komunikovat. Jestli se budou taky vecer shazet na nadrz benzinu na pumpe nikde nepisou. Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Siri (Apple - iOS), Cortana (Microsoft - Windows Phone) Jde v jadru o umelou inteligenci a ma za ucel ti pomoci coby osobni asistent (suplovat cloveka), ktery je dostupny kdykoliv a kdekoliv. Na tohle je zajimavej KITT v serialu Knight Rider... Dneska uz ti auto umi prijet, viz Volvo. Ale plne automaticky rizeni silnicniho vozidla v realnem slozitem provozu je velkej krok a driv to nejspis bude ve vlacich, tramvajich, kde to je technologicky jednodussi. Siri , Cortana - to je něco jiného, to je jen software který v tvém hlase rozpoznává slova, který srovnává z databází - a pak je vyhodnotí podle úkolu zadání. jako je "napiš sms co jsem ti nadiktoval", "vyhledej na internetu za použití databáze" ,"otevři mi program nebo aplikaci" nebo "přečti text" který zase s tou databází srovnává. nic víc - prostě záleží na databázi co vní mají. není to uplně přesný popis, protože na uplné popsání toho co dělají bych tady musel napsat referát ;) a to nechci. není to chytrý software i když tak na povrchu vypadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.