Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

Uvidíme až to otestuji někde mimo město jak to bude svítit. Při nejhorším tam loupnu zpátky ty co tam byly předtím. Tuším že taky StarLine bez blue efektu. Jinak od těch dálkových žádný zázrak nečekám. To bych ani nemohl, když obě dvě stály dohromady 160,- Kč. Co jsem četl o night braker H1, tak jsou sice super, nicméně to někdo testoval ve starých světlech a rozdíl nepoznal. Dal to do nových a svítilo to neskutečně. Já mám auto staré 9 let, světla taky. Tak je otázka, jak by ten finanční rozdíl byl na silnici vidět.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Aktuálně se snažím zahájit realizaci projektu libovolný zdroj obrazu na mfd2:

https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.skodahome.cz%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dattach%26section%3Dattach%26attach_id%3D228433&ei=0Cn7U7D8CoPiara8gpAH&usg=AFQjCNE5UEEwr5yryv1WXwV9oVeoclUPnA&sig2=AFRurGQWhzjApXOaG6M_ZA&bvm=bv.73612305,d.d2s

Nikde nemůžu najít dost potřebný díl 3D0 035 131, jedná se o 18-pin konektor přímo do MFD2 Nexus

374351_x800.jpg

Nemáte někdo náhodou tenhle přebytečný konektor?

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Oranžovej vstup? Myslíš vedle toho bílého FAKRA konektoru ta žlutá FAKRA samice? Pokud ano, tak je to vstup na duální anténu. Jakmile používáš rádia, či navigace z FL modelů, které mají (až na základní výbavu) duální anténu ve standardu, musíš se špatným signálem počítat, bez duální antény to nikdy nebude hrát dobře. Musíš si ji dodělat, aby to nějak hrálo ;)

Odkaz ke komentáři

A máš nějaký typ na nějakou konkrétní anténu, aby to vůbec hrálo? Prakticky nechytám rádio a jede mi tam pořád dokola pár CD, které zabírají místo v kastlíku. Jinak stále hledám elektrikáře co by měl čas a chuť pustit se do projektu "libovolný zdroj obrazu na MFD2" - ten jeden mi to pořád slibuje a vždy když se ho zeptám, kdy to udělá, tak jen samé výmluvy :-( Ještě mám jeden problém co se týče AUX výstupu, který nebyl součástí a "dodělával" jsem si ho až po koupi. Koupil jsem si 18-pin kabel s výstupem aux, když do něj zapojím telefon a chci přehrát hudbu, sice to hraje (po chvíli nastavování v rádiu), ale zvuk chrčí. Údajně potřebuji nějakou přechodku výstupu AUX z 3 na 4 něco něco... ?

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem se konečně dostal k tomu koupit FAKRA výstup na anténu + přechodku + anténu, tak to tam za pár hodin zkusím hodit a doufám, že rádio bude chytat lepší signál. Doufám že se mi to povede zprovoznit a konečně něco chytím. Dále bazíruji a přemýšlím nad SHARK anténou http://www.ahifi.cz/antena-ant-s11.html S tím, že bych zatím zapojil jen AM/FM2 + GPS (doufám že nebude potřeba nějaká přechodka na MFD2) a do budoucna bych tam měl výstup i na DVB-T (TV) pro připravovaný (již 2 měsíce) projekt na libovolný zdroj obrazu v MFD2 https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCUQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.skodahome.cz%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dattach%26section%3Dattach%26attach_id%3D228433&ei=31EtVP2TFtbdar7mgKAN&usg=AFQjCNE5UEEwr5yryv1WXwV9oVeoclUPnA&bvm=bv.76477589,d.d2s snad se mi konečně podaří sehnat nějakej elektrikář co to dá dohromady.

Není tady náhodou někdo, kdo má s tímhle žralokem na OCTAVII 2 zkušenosti?

edit1:

+ ještě dotaz, jak z 3 pólového jacka v Auxu udělat 4 pólového, aby když připojím na AUX telefon, nebylo hučení? Když připojím klasiku mp3ku tak to nehučí...

Odkaz ke komentáři

I když přidám tu druhou anténu?

edit1:

Tak jsem slavnostně přidal anténu a zaboha jsem jí nemohl rozchodit. Zkoušel jsem v nastavení rádia - nic. Potom přes kabel jsem zadával v kódování vzdálenou anténu a kódování nebylo přijato. Tak nevím. Přitom anténa hraje, když jsem jí hodil do pozice č.1.

Asi to rádio vezmu a hodím ho do koše a bude klid...

Odkaz ke komentáři

Kontrolní otázka, zkoušel jsem to všude možně a zatím bez odpovědi. Když mám starší gateway v mojí O2 a chci dát novou, všude se píše o tom, že se musí nová gateway nakódovat. Má otázka je tedy směřovaná směrem, jak se novější gateway kóduje? Vezmu aktuální kódování ze staré, skopíruji, vyndám starou gateway, nandám novou a vložím kódování ze staré? Díky.

Odkaz ke komentáři

Ok, super, asi to takhle provedu. Až bude čas, tak to projedu.

Z netu jsem si z druhé ruky objednal čidlo nastavení úrovně naklápění předních xenonových světlometů. Bohužel mi dorazil kus, který nepasoval a tak bylo nutné provést úpravu. K montáži se dostaneme snad o víkendu. Do té doby snad přijde také z druhé ruky objednaná gateway jednotka 1K0 907 530 AD, se kterou snad nebudou problémy.

7097_10205112578197905_62447086585611274

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dnes vyměněna volnoběžka na altíku. (dělalo to strašidelný zvuky :ph34r: ) Příště bude vyměněna kladka + konečně snad i ta regulace nastavení xenonů na přední nápravě. No a zítra jedeme k "doktorovi" do Prahy. Tedy za Rolbařem, aby vyměnil gateway jednotku + ŘJ parkovacích senzorů a celý to sešteloval, aby to chodilo jak má :jelen: 485521_10205172184408023_371430097593358

Odkaz ke komentáři

Tak dnes proběhla výměna Gateway + ŘJ parkovacích senzorů u Rolbaře. Při výměně jsme ještě zjistili, že je vadný couvací repráček, tak ten šel taky na výměnu. Můžu říci že jsem spokojenej s jakou rychlostí a odborností provedl Rolbař výměnu.

Po cestě od Rolbaře se mi stala nemilá věc, zřejmě odešel jeden ze vstřiků. Takže vstřiky čeká DMT a asi pojedou do Prahy do Diesel Poweru :-(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak malá aktualizace, na foto vadný vstřikovač, který byl vyměněn. Všechny čtyři dostali nové gumičky, pročištění a kalibraci. Výsledné hodnoty na diagnostice jsou luxusní. Už se to dává dohromady, dokonce se povedla i instalace naklápění xenonů. Tak ještě zítra vyměnit letní gumy za zimní a snad pojezdíme zimu bez dalších problémů. :-)

1459828_10205245711646158_8999029829753310350503_10205245713966216_3087097121481

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...