Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Děkuji pánové, no co se dá dělat. Docela mě přítelkyně vystrašila. Prý pojď na parkoviště, nabourali nás. Hlavně že se ani jedné nic nestalo. Pán vyjížděl z parkoviště a nevšiml si že holky jedou. Menší rána z boku a když otevřu dveře, nestačím se divit co ta malá rána dokáže napáchat za škodu. Druhé auto (modrá fabia) měla jen lehce prasklý zadní blatník a levé zadní světlo. :o

Odkaz ke komentáři

Podívám sebdo Vtp, mam za to že je tam jen zelenomodra metalíza. Jak jsem byl včera v pohodě, tak to na mě dneska dolehko. :-( ten pohled na auto...

edit, tak ve VTP a ani pod rezervou nic. Nakonec to bylo napsané v servisní knížce hnedka na začátku a jedná se o barvu 9598. :D

Odkaz ke komentáři

Takže dnes přijel likvidátor na focení, následovat bude kompletní odstrojení a ve čtvrtek nové focení. Dle zpráv z dílny dostaneme ho... a ne odškodnění. Takže ve výsledku vás někdo naboří, dostanete prdlajs (kdo ví jestli se za ty peníze to auto opraví) a ještě jste na bůhví jak dlouho bez auta... Naštěstí se přítelkyně strýček vytáhl a půjčil nám náhradní přibližovadlo po dobu opravy... Přemýšlím jestli na pojišťovně nebudu vymáhat náhradní vůz po dobu opravy.

11187427_10206806205097519_3008269540034

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak dnes jsem se konečně dočkal, auto hotové po opravě, po laku, vyměněny kompletní přední silentbloky, ostřik pravého předního světla a v neposlední řadě nové zadní světlo (po srážce s basou piv :lol: ). Bylo zjištěno, že k tomu přednímu ostřiku bude potřeba ještě motůrek pro ostřiky a ještě to že mi hází volant od cca 120 km/h, takže budu ještě bádat čím by to mohlo být (gumy) Po třech týdnech jsem konečně spokojenej :loool:

11401472_10207010288759483_745772104019611402803_10207010288799484_734635612256611230598_10207010288839485_6910338203563

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Takže loketka už je na autě, kožená loketka taky :-) Je to parádička :-) Ostřik + jednotka vyměněna, chybí akorát nasadit kroužky 57,1*66,6 a už by to mělo být bez problémů :-) Jo a málem bych zapomněl že pořád není čas a hlavně místo pro nátěr brzd ze zeleno/černé kombinace na RS zelenou :wacko:

Odkaz ke komentáři

já už nezávodím:-) kdyby si chtěl umejt, vyluxovat, prostě nějaká ta "údržba", tak není problém.............. wapka, voda, elektrika, vysavač všechno je, prostor taky a tak v září bude i dvojgaráž, takže i něco většího:-) můžeš vzít i malou, můžou řádit na trampošce, v bazénu..............

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...