shamp1x Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Hahaha :-D to já nevystrcil do 15h nohu z baráku. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Řadící páka utažena, takže už se neprotáčí a konečně dodán nový středový rámeček ze škodovky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 už si připravenej na chomout? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Takže od 22. jsem oficiálně okroužkovanej :-D Snad najdu nějaké fotky s autem, moc se mi ve svatební den líbilo. :-) Jediné co se začalo projevovat je zadní ložisko, takže bude výměna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 snad joo, třeba byla zrovna v Mírounovo fotáku moje baterka když fotil tvoje auto:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Tak gratulace do společného života! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 gratulujem ;) a vitaj v klube :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Děkuji všem, stále jsem ještě nenašel čas sem dát nějakou fotku. Mám je doma v PC a tam se teď moc nedostanu :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Tak se zase něco rýsuje. Objednám fl zadní nárazník s fl parkovacimi senzory, jednotkou, svazkem zadním a i předním. Uvidíme co nakonec dorazí. Ještě bych chtěl koupit boční listy dveří z fl a přemýšlím o předním plastu narazniku (kolem SPZ) že by šel do barvy a možná maska. Ještě uvidíme jak se mi to rozlezi. Možná udělám i rovnou fl přední parkovaky na predfl narazniku. Zatím si s tou myšlenkou pohráváM.kdyby tu byl nějaký grafik a hodil mi masku a ten přední psát do barvy, vůbec bych se nezlobil. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Takže nakoupen kožený interiér. V následujících dnech ho budu pastovat do okty. Přední tapce půjdou bez problémů. Zadní budu muset upravit, jelikož jsou z verze kombi. Uvidíme jak tam půjdou zadní sedačky, doufám že bez problému. Ještě řeším jednu věc a to tu, jestli přehodit výhřev z původních sedaček a nebo koupit originál dečky. Dle info ze škodovky cca 1000,- Kč / ks. Takže si to musím pořádně promyslet. Ještě je další varianta, že nahodím akorát zadní sedačky a koupím přední z Audi A6 S-line. (to je ale pořádná investice) Zítra přijde facelift nárazník + jednotka, ze škodovky přijdou boční lišty dveří z faceliftu a chybějící zadní odrazka + snad ještě senzory na předek. No až to tady bude tak hurá směr lakovna. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Zadne tapece dopasujes v poho tiez som to absolvoval :) a co sa tyka sedaciek zadnych tak rozdiel medzi kombi a lift nie je :) rozdiel je len ked mas nedelene a davas delene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Tak to jsou dobré zprávy :-) Možná už mám zájemce na ty světlé sedačky, tapce a komplet světlý interiér. Tady jeden z fóra :-) Tak uvidíme jestli se nakonec domluvíme :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Mysliim ze ste uz dohodnuty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Tak vypadá to hodně dobře, musíme se domluvit na detailech, aby to klaplo a hlavně někoho, kdo to kompletně odstrojí, protože já jsem levý jak šavle, pokud by se to mělo dělat někde mimo moje bydliště. Tady je dílna, kde by to šlo překopat, ale je to daleko ze Slovenska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Nikde nie je daleko... A par stropov uz dole bolo :) nic zlozite ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Dopoledne budeme moudřejší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 já už měnil, jen strop ne, takže když v sobotu nebude chcát, tak:-))))) jen si zkontroluj piny na airbagy, aby byly stejný a můžeme i vyčistit a naimpregnovat kůži, já se do toho kopu už od jara............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 Nevím jestli už ty sedačky budou na autě. Asi ne, ale můžu se stavit na kafe ti pomoct. Dnes akorát dorazil zadní nárazník, čidla, atd. Takže to vezu do lakovny. Odpoledne by měla dorazit zásilka že škoda auto. Takže taky hurá směr lakovna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 mimo auto to půjde líp:-) kdo ti bude lakovat? helík? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 mimo auto to půjde líp:-) kdo ti bude lakovat? helík? JJ, už jsem tam odevzl nárazník a zadní čidla. Teď jsem vyšašil ještě 3 čidla na fl předek, tzn. jedno mi chybí, ty tam povezu taky + ještě boční rs lištu na dveře. Teď jen někde sehnat jedno čidlo + držáky... klidně můžem i venku, číslo jsem posílal, tak se ozvi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 Tak dnes vyměněny tapce na předních dveřích. Pořád bádáme, jak vyměnit tapce na zadních dveří, jelikož jsem koupil variantu kombi. Na těch nově koupených jsme už vrchní díl odvrtali, ale ještě jsme se nepouštěli do stávajících tapců a "přidělání" vrchního dílu... No nějak na to přijdeme :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 Idealne je to zavarit zvarackou na plasty ale ak nemas taku moznost mozes to dat na nejaky lep (mamut) a samorezy :) mozno este tavnou sa to da ale neviem ci to udrzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 Už jsem dostal návod na ty samořezy, ale asi to ještě podchytím nějakým lepidlem na plasty, aby se to ani nehlo. Zítra to budu řešit tak, abych mohl mít k večeru tapce přehozené v autě. Dále budu řešit výměnu interiéru za černý. Začátkem příštího týdne. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 A čo koberec a plasty na spodku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2015 To sundavat zatím nebudu, kdyby jsi to náhodou kupující rozmyslel, tak to budu zase den nastrojovat. V pondělí by jsme se měli potkat a mělo by jít ven všechno béžové a nahradit by to mělo všechno tmavé :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 ;)Gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Teď vymyslíme šetrný způsob jak demontovat na tapce ty dva plasty od sebe, Aby nebyly na vrchním díle poškozené packy do kterých přijdou samorezne šrouby. Kdyby jste měl někdo nějaké tipy, triky. Budu rád, když se o ně podělite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 kdyby si tapece zkurvil, mám doma jednu sadu na kombi:-) nebo si to na nich můžeš natrénovat:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Ktoré dva plasty máš na mysli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.