Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak se zase něco rýsuje. Objednám fl zadní nárazník s fl parkovacimi senzory, jednotkou, svazkem zadním a i předním. Uvidíme co nakonec dorazí. Ještě bych chtěl koupit boční listy dveří z fl a přemýšlím o předním plastu narazniku (kolem SPZ) že by šel do barvy a možná maska. Ještě uvidíme jak se mi to rozlezi. Možná udělám i rovnou fl přední parkovaky na predfl narazniku. Zatím si s tou myšlenkou pohráváM.kdyby tu byl nějaký grafik a hodil mi masku a ten přední psát do barvy, vůbec bych se nezlobil. :-)

Odkaz ke komentáři

Takže nakoupen kožený interiér. V následujících dnech ho budu pastovat do okty. Přední tapce půjdou bez problémů. Zadní budu muset upravit, jelikož jsou z verze kombi. Uvidíme jak tam půjdou zadní sedačky, doufám že bez problému. Ještě řeším jednu věc a to tu, jestli přehodit výhřev z původních sedaček a nebo koupit originál dečky. Dle info ze škodovky cca 1000,- Kč / ks. Takže si to musím pořádně promyslet. Ještě je další varianta, že nahodím akorát zadní sedačky a koupím přední z Audi A6 S-line. (to je ale pořádná investice)

Zítra přijde facelift nárazník + jednotka, ze škodovky přijdou boční lišty dveří z faceliftu a chybějící zadní odrazka + snad ještě senzory na předek. No až to tady bude tak hurá směr lakovna. :-)

post-38447-0-04843400-1441739173_thumb.jpg

post-38447-0-23752300-1441739183_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

mimo auto to půjde líp:-)

kdo ti bude lakovat? helík?

JJ, už jsem tam odevzl nárazník a zadní čidla. Teď jsem vyšašil ještě 3 čidla na fl předek, tzn. jedno mi chybí, ty tam povezu taky + ještě boční rs lištu na dveře. Teď jen někde sehnat jedno čidlo + držáky... klidně můžem i venku, číslo jsem posílal, tak se ozvi :-)

Odkaz ke komentáři

Tak dnes vyměněny tapce na předních dveřích. Pořád bádáme, jak vyměnit tapce na zadních dveří, jelikož jsem koupil variantu kombi. Na těch nově koupených jsme už vrchní díl odvrtali, ale ještě jsme se nepouštěli do stávajících tapců a "přidělání" vrchního dílu... No nějak na to přijdeme :-)

post-38447-0-67164600-1441820725_thumb.jpeg

post-38447-0-58765400-1441820731_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...