Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

Takový ty špuntíky, který jsou roztavený a drží to na nich. Jsem to odvrtal, ale už mi nezbyla ve většině případů taková ta část, do které dám ty samovrutné šrouby. TAkže to zítra budu muset nějakým způsobem nalepit.

Jinak krocane, díky, ale už nic zkurvit nechci a už vůbec né tobě :-) Zítra to snad nalepím a prdnu na auto. Teď jezdím bez zadních tapců :-D

Odkaz ke komentáři

Dnes konečně dostrojená oktávice, už nejsme béžoví, ale už jsme kompletně černí s koženými tapeci a koženými sedačkami (zatím). Auto jsem vevnitř na hrubo vypígloval, ještě by to chtělo nějaký přípravek na kůži a dát koženým prvkům péči, kterou si zaslouží. Dále potřebuji vyřešit provrtání "B" sloupku u řidiče kvůli alarmu, zatím je tam tak nějak že tam je. Dále budu řešit nastrojení zadního nárazníku + rs lišt dveří (hned jak to přijde z lakovny), pak domluvit s Rolbař em a nakódovat a namontovat facelift parkovací asistent na předek a zadek. Pak možná ještě další věci co se týkají elektřiny, nějaké to kódování, možná footwell. No bude to ještě fuška dát to do stavu dle mých představ aby do toho člověk nevrazil moc peněz. Zatím jsem +- na svém.. až na pár vyjímek :lol:

Odkaz ke komentáři

Krocan :Prosím Tě, taška z Alberta byla pozornost :-) máme toho doma hafo po svatbě, tak proč se nepodělit za vřelé pozvání na návštěvu :-)

Takže s tím budu počítat :-) Domluvíme se, akorát nevím kdy, sakra.. Mám v práci víkend a do toho musím vybetonovat kompletně celou chodbu do nivelačky a ještě mám jet v neděli na zápas do Liberce, no bude to při nejmenším zajímavý víkend :-)

Co se týče novinek, dnes byl s Rolbařem potvrzen termín na montáž facelift parkovacího asistenta, předek + zadek :-)

Odkaz ke komentáři

Je to potřeba, ten facelift zadní nárazník se mi prostě líbí a odrazky nemají v nárazníku chybu. Do toho menší parkovací senzory, prostě to tomu autu přidá na šmrncu. Ještě popřemýšlím co s předním nárazníkem. Zatím tedy bez úprav. Možná nechám nastříkat ty přední plasty. Pokud to vyjde, tak během víkendu budou i RS sedačky :-)

Odkaz ke komentáři

Takže dnes výlet do Prahy pro RS sedačky, zítra je budu dávat do auta, tak nahodím nějaké fotky. Zítra rovněž přijede kupce pro ty kožené, co tam mám teď. Cestu z Prahy jsem si zpříjemnil honičkou s německou A6 3.0TDI, viz foto :-) No ušetřil jsem 30 minut času co hlásila GPS :-D Honička byla fajnová, nejdříve jsem to táhnul, poté mě předjel, tak jsem ho dojel že ho předjedu a on na to šlápnul a koukal jsem se mu na záda, pak ho to přestalo asi bavit a pustil mě :-D

Takže dnes výlet do Prahy pro RS sedačky, zítra je budu dávat do auta, tak nahodím nějaké fotky. Zítra rovněž přijede kupce pro ty kožené, co tam mám teď. Cestu z Prahy jsem si zpříjemnil honičkou s německou A6 3.0TDI, viz foto :-) No ušetřil jsem 30 minut času co hlásila GPS :-D Honička byla fajnová, nejdříve jsem to táhnul, poté mě předjel, tak jsem ho dojel že ho předjedu a on na to šlápnul a koukal jsem se mu na záda, pak ho to přestalo asi bavit a pustil mě :-D

post-38447-0-08440600-1442603928_thumb.jpg

post-38447-0-18701400-1442604186_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tadaaaa

post-38447-0-58185100-1442662669_thumb.jpeg

post-38447-0-03105400-1442662711_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...