shamp1x Odesláno Září 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Takový ty špuntíky, který jsou roztavený a drží to na nich. Jsem to odvrtal, ale už mi nezbyla ve většině případů taková ta část, do které dám ty samovrutné šrouby. TAkže to zítra budu muset nějakým způsobem nalepit. Jinak krocane, díky, ale už nic zkurvit nechci a už vůbec né tobě :-) Zítra to snad nalepím a prdnu na auto. Teď jezdím bez zadních tapců :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Zadní tapce upravený, za chvíli půjdou na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Zadek hotov. Ještě nemají úpravy na předku a bude spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Dnes odpočinková návštěva zdejšího člena krocan. Pokec a pokouknutí po baráčku, do toho 3 géčka na spravení po včerejší oslavě tchánových narozenin. Více takových slunných dní než bude zima :-) Zítra očekávám návštěvu ze Slovenska a budou se dít věci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 To se kurva budou :D :D :D ocakavam priebeznu fotodokumentaciu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Určitě se to nafotí :-) Doufám že bude dobré počasí, abychom to zmákli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Pracuje se v plném proudu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Ten Lubo stale rozobera nejaku octavku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Hmm vy ste ale sikovny :D kolkokrat sa pri vas zastavila hliadka zelenych ze preco to kradnetr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Koukám Lubův koníček :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 veď čo si začneš po výlete do Prahy :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Kluci předvedli parádní práci. Přeji jim šťastnou cestu na Slováky. Já budu dostrojovat ještě tak týden :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 když sem vás viděl, tak sem si říkal že to nemůžete stihnout................ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Zjistil jsem že světlo v kastlíku nemám, takže budu muset objednat nový, pak mi tam chybí ještě cosi na přidělání áčkových sloupků, nebo že by říkal lubo béčkovýho? No uvidím zítra a hlavně přepinovat sedačky a nebo sehnat jiný :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 toto nepotrebuje komentar asi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Ten Lubo stale rozobera nejaku octavku A najlepsie je ked nerozoberam moju.. :D Hmm.. :( mala nehoda po ceste naspat na D1, nastastie sme po provizornej oprave mohli pokracovat dalej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Tak hlavně že jste ve zdraví dorazili zpět domů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 no jo, nám nič nie je... a inak, potrebuješ tento diel 3B0867334, to sú tie úchyty do karosérie na B stĺpik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Díky, objednáno u škodovky. Dnes by mělo dorazit po páté hodině :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Dnes konečně dostrojená oktávice, už nejsme béžoví, ale už jsme kompletně černí s koženými tapeci a koženými sedačkami (zatím). Auto jsem vevnitř na hrubo vypígloval, ještě by to chtělo nějaký přípravek na kůži a dát koženým prvkům péči, kterou si zaslouží. Dále potřebuji vyřešit provrtání "B" sloupku u řidiče kvůli alarmu, zatím je tam tak nějak že tam je. Dále budu řešit nastrojení zadního nárazníku + rs lišt dveří (hned jak to přijde z lakovny), pak domluvit s Rolbař em a nakódovat a namontovat facelift parkovací asistent na předek a zadek. Pak možná ještě další věci co se týkají elektřiny, nějaké to kódování, možná footwell. No bude to ještě fuška dát to do stavu dle mých představ aby do toho člověk nevrazil moc peněz. Zatím jsem +- na svém.. až na pár vyjímek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 péči o kožený prvky máš u mě za tu papírovou tašku z alberta! ty vole, tam toho bylo.................. ste blázni! takže víkend to jistí, jasný? a když bude gůt wetr, tak pogrilujeme:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Krocan :Prosím Tě, taška z Alberta byla pozornost :-) máme toho doma hafo po svatbě, tak proč se nepodělit za vřelé pozvání na návštěvu :-) Takže s tím budu počítat :-) Domluvíme se, akorát nevím kdy, sakra.. Mám v práci víkend a do toho musím vybetonovat kompletně celou chodbu do nivelačky a ještě mám jet v neděli na zápas do Liberce, no bude to při nejmenším zajímavý víkend :-) Co se týče novinek, dnes byl s Rolbařem potvrzen termín na montáž facelift parkovacího asistenta, předek + zadek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Rýchlo si to poskladal dokopy a hneď ďalšie úpravy, pekne postupuješ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Je to potřeba, ten facelift zadní nárazník se mi prostě líbí a odrazky nemají v nárazníku chybu. Do toho menší parkovací senzory, prostě to tomu autu přidá na šmrncu. Ještě popřemýšlím co s předním nárazníkem. Zatím tedy bez úprav. Možná nechám nastříkat ty přední plasty. Pokud to vyjde, tak během víkendu budou i RS sedačky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Takže termín s Rolbarem domluven. Teď jen doufám že to v lakovne stihnou včas, ať je to kompletní. V sobotu snad budou i RS sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Takže dnes výlet do Prahy pro RS sedačky, zítra je budu dávat do auta, tak nahodím nějaké fotky. Zítra rovněž přijede kupce pro ty kožené, co tam mám teď. Cestu z Prahy jsem si zpříjemnil honičkou s německou A6 3.0TDI, viz foto :-) No ušetřil jsem 30 minut času co hlásila GPS :-D Honička byla fajnová, nejdříve jsem to táhnul, poté mě předjel, tak jsem ho dojel že ho předjedu a on na to šlápnul a koukal jsem se mu na záda, pak ho to přestalo asi bavit a pustil mě :-D Takže dnes výlet do Prahy pro RS sedačky, zítra je budu dávat do auta, tak nahodím nějaké fotky. Zítra rovněž přijede kupce pro ty kožené, co tam mám teď. Cestu z Prahy jsem si zpříjemnil honičkou s německou A6 3.0TDI, viz foto :-) No ušetřil jsem 30 minut času co hlásila GPS :-D Honička byla fajnová, nejdříve jsem to táhnul, poté mě předjel, tak jsem ho dojel že ho předjedu a on na to šlápnul a koukal jsem se mu na záda, pak ho to přestalo asi bavit a pustil mě :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Tadaaaa Takže dnes výlet do Prahy pro RS sedačky, zítra je budu dávat do auta, tak nahodím nějaké fotky. Zítra rovněž přijede kupce pro ty kožené, co tam mám teď. Cestu z Prahy jsem si zpříjemnil honičkou s německou A6 3.0TDI, viz foto :-) No ušetřil jsem 30 minut času co hlásila GPS :-D Honička byla fajnová, nejdříve jsem to táhnul, poté mě předjel, tak jsem ho dojel že ho předjedu a on na to šlápnul a koukal jsem se mu na záda, pak ho to přestalo asi bavit a pustil mě :-D Takže dnes výlet do Prahy pro RS sedačky, zítra je budu dávat do auta, tak nahodím nějaké fotky. Zítra rovněž přijede kupce pro ty kožené, co tam mám teď. Cestu z Prahy jsem si zpříjemnil honičkou s německou A6 3.0TDI, viz foto :-) No ušetřil jsem 30 minut času co hlásila GPS :-D Honička byla fajnová, nejdříve jsem to táhnul, poté mě předjel, tak jsem ho dojel že ho předjedu a on na to šlápnul a koukal jsem se mu na záda, pak ho to přestalo asi bavit a pustil mě :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Pekne taky jsem chtel dric rs sedacky idealne cerne ale zalibili se klasicke polokuze bud standart nebo LaK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Ešte sa zbav tých pásov, inak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 hentie sedačky by sa mi zišli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.