shamp1x Odesláno Květen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 To je věc druhá, že je to ten lacinější materiál, takový ten hliník. Už před nějakým časem mě na to někdo upozornil, abych si na to dal pozor. Proto jsem objednal přímo ve ŠA a nelituji. Ještě tedy sehnat chybějící díl skládačky. Snad se objeví levněji než za 900+ pošta. edit: Asi už jsem našel, neví někdo co je to za kvalitu materiálu? http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-05-yeti-podpera-leve-nohy-original-tmava-1212cz103/ edit2: Tak už jsem posla e-mail na OB autodíly tak mi snad během příštího týdne odpoví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 to z OB-čiek by mal byť originál :) bral som odtiaľ už 3 krát a stále plná spokojnosť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Děkuji za informaci. Asi tam hodím objednávku ať to mám kompletní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 koukám že už je bydlení asi hotový, když si se takhle pěkně rozjel zase :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Jasně, Martine, bydlení hotové. Teď je čas na káru. Už s tím ale budu brzdit. Podvozek, brzdy ať už z rs3 či klasika, koncovky, pedály. A plány do budoucna? Fólie na oka, možná Chip a sen by byl nechat zapsat do TP 18 kola a pořídit Gemini antracit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Hale ja ho taky brala z ob, protoze nikde nebyl ani jetej k sehnani, takze naklnec sem ho vzala a myslim ze i v akci nekde za 4kila coz bylo fajn a rozohdne to neni zadnej lunt z cajny✌️ Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Už jsem ho objednal. Vyjde to ale na cca 700 i s poštou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Tak balenáři mi udělali radost. U nás před barákem byl problém zaparkovat z důvodu vysokých obrubníků. Někde jsem škrtal cca 16-17cm, jinde ne - cca 15cm, teď nám tu komunikaci před barákem zvedli o cca 4-5cm, takže to je dobrá zpráva, jelikož zhruba takové bude snížení nového podvozku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Dnes akutně potřebuji rozlousknout otázku ohledně brzd: 1) Varianta - komplet nové kotouče předek, zadek + keramické destičky + přední krycí plechy 2) Varianta - nechat zadek zadkem, ještě se na něm dá něco odjet a vyměnit kompletní předek za brzdy z OIII RS Cenově vyjdou obě dvě varianty skoro na stejno. U varianty kdy bych měnil za OIII RS brzdy bych musel prodat zimní 16" a koupit buď na 17tky gumy a nebo další sadu... (to by mě čekalo až v zimě) Prosím, kdo máte zkušenosti, vyjádřete se. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 to jezdíš takovou pilu? nebo jen čistě designové rozhodnutí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Design a nevím co mě napadne do budoucna. Třeba mě uchvátí zvyšování výkonu na cca 250PS. To už by pak série nestačili. A když dám teď 10k a pak bych to musel vyhodit, tak přemýšlím do budoucna. Ikdyby výkon nezvysoval, tak to prostě bude dobře vypadat. Hlavně když bych si hodil někam na stranu co mám teď (je to ještě ok) a pak v budoucnu prodával auto na sérii, tak ty brzdy budou mít pořád hodnotu (adaptéry) atd. Stejně jako rs sedačky, kola, columbus atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 OIII RS nemá predky 312mm? Lebo ak áno,tak tie zimné 16" podľa mňa nemusíš predávať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 O3 RS má tuším 340mm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Přesně tak, OIII RS má 340 předky, proto to řeším. Jediné co by mě trochu štvalo je to, že jsem na ty zimní kupoval 2x fungl novou gumu (v testech nejlepší) continental, 2 vyšly přes 4 litry.. no ale tak co by se dalo dělat :-/ Fakt jsem na vážkách, můžu mít za 10k komplet sadu a pak ještě jeden nabízí za ty stejné peníze sadu včetně těhlice.. Tak jsem na vážkách. Zítra musím objednat to, nebo to, protože přijde podvozek a bude se muset hodit na auto a udělat se to komplet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 tak je mi jasný že s objednal jen předky z O3 rs, mohl si mít za stejný peníze nové brzdy i vzadu, krásně bya ti svítily kotouče za alu, ted tam budou hnusný orezlý jebky:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Hele, ještě jsem nic neobjednal. Na tvou radu jsem poptal jeldu, tak uvidíme. Jinak těch deset to asi bude, pokud nerozchodime zadní brzdic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 co ti nechodí na brzdiči ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Netuším, nejsem mekanyk :-) zkusí ho zprovoznit až budou dělat podvozek. On už se měnil lanovod k němu, tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Tak jsem se rozhodl nevymýšlet p*čoviny a vzal jsem komplet ATE + ATE KERAMIC destičky na předek + zadek + krycí plechy od jELDY. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 cenofka? co to je za oranžovočervenej nesmysl co s ním jezdíš? službní? ja kse s tím jezdí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 oranžovej? Jediné služební co mám je akorát červená fábie :-) Jinak cenovka cca 6,4 za komplet brzdy včetně krycích plechů, což si myslím že je good. Jsou tam samozřejmě keramické destičky. Tak jsem zvědav na ten rozdíl. Ty moje brzdy by ještě třeba rok vydržely, ale když už dělám komplet podvozek, tak rovnou dopřeji autu i brzdy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 no vidíš a ještě si čtyrku ušetřil...... to nejezdíš ty tím jeep renegade nebo jak se to píše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Určitě ne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 Takže auto půjde na dílnu během příštího týdne, podvozek, brzdy + příprava na emise a technickou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 9, 2016 Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 Já osobně bych šel asi rači do těch RSek,ale jen můj názor ;) :) .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2016 Nakonec jsem se na to vykašlal, protože bych pak sháněl ještě keramické destičky. (+další peníze) + bych sháněl větší brzdy dozadu (další peníze) + bych se musel zbavit 16tek na zimu a shánět 17tky (+ další peníze). Prostě celkově bych tam zahučel za dost peněz. Neříkám že teď bude podvozek + komplet brzdy levná záležitost, to ne, ale rozhodně levnější než při variantě 340 mm brzd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 Takže dnes jsme po další technické prohlídce. Pár drobných závad. Jinak ok. Snad se brzy dočkám podvozku a brzd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červenec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Tak jsem konečně dostal auto na jámu. Zjistilo se, že zadní náprava je totalka, takže půjde snad vše vyměnit. Dále se zjistilo, že zadní nivelace xenonu je v háji, takže musím sehnat fungující kousek. Nemáte někdo náhodou jeden zadek navíc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červenec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Tak auto je doma ze servisu, proběhlo: Výměna pružin za Eibach Pro Kit, výměna tlumičů za Billstein B4 Sport, výměna zadních silentbloků, komplet zadní náprava šla ven a bylo na ní spousty práce. Komplet nové kotouče, ve předu s drážkou, v zadu bez. Kompletní výměna destiček za keramické. Oprava lanovodu, seštelování řadící páky. Výměna zadího pravého brzdiče za nový (byl zatuhlý), výměna chladiče klimatizace + nějaké další díly na klimošce, sbíhavost, geometrie. Oprava uhnilé spony zadní části výfuku. Ještě mám připraveny lišty dveří, koncovku výfuku, RS pedály z ušlechtilé oceli. Na to zatím nezbyl čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Tomu sa hovori udrzba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.