Nadoxx Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Zdravím, mám menší problém s prahy na oktě1. Vypadá to opravdu zle. narazil jsem na to přu výměně výfuku, kdy jsem si to nechal zvednout - zhrozil jsem se. Nemáte nějakou radu jak to upravit - určitě navařit plechy, že? Uvidím vaše názory, ale hlavně RADY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Kde jsi k tomu přišel? U OI toto totiž není normální...? :O Jinak ty s tím doma asi už nic neuděláš a budeš to muset dát ke klempířovi, který bude muset udělat asi celý prahy nový, protože shnilého toho bude určitě víc než je jen vidět na fotce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Bohužel, takto jsem to koupil :-( a nevíš, v jakém cenovém rozsahu se to tak pohybuje ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Každý práh stojí +- 700,- viz. http://www.autodilyplus.cz/prahy-a-podlahy-grp-800050?carId=7907 a když si vezmeš cenu za práci, tak tě to komplet výjde asi na 5000,- (je to ale jen můj odhad...) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Tak to jsem čekal víc - myslím tu cenu za prahy. To dám ke známému a ten mi snad udělá cenu. Jen s tím budu muset vydžet alespoň 2 měsíce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Taky jsem myslel, že to bude dražší, teď jde o to, jestli to nejsou prahy, co jsou spíš z venkovní strany, kdežto tobě už to jde spíš k podlaze. Zajeď za tím známým a on ti řekne víc a když to uděláš za 2 měsíce, tak to nevadí, hlavně aby to bylo opravený do zimy, protože sůl dokáže udělat divy!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Mám další aktuální foto pravé přední strany (u spolujezdce) Omlouvám se za kvalitu, proti slunci se dělá vše špatně :D ZDE VIDEO PRAHU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Tak to je mazec a mám obavu, jestli se nebude muset dělat i část podlahy. Každopádně, toto se neudělalo samo a asi to bylo nějak nabourané a nikdo to neopravil a časem do došlo do takovýho stádia :( U řidiče je vše v pořádku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 U řidiče to je o malinko lepší, ale i tak to je hrůza. Kamarádi "automechanici" :D mi radili, abych tam vystříkal montážní pěnu, zakitoval, přestříkal (třeba gumou) a bude to OK. Jenže u toho? asi ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Hele, pokud si chceš octu nějaký rok nechat, tak to nech opravit pořádně. Tak jak ti radili kamarádi, tak se to dost často dělá u starých aut, aby prošli STK (čili řešení na chvíli), ale Octa si to myslím nezaslouží a určitě se vyplatí těch pár tisíc investovat a aspoň budeš vědět, že to máš vše v pořádku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 jen se divim, že to u technické prošlo, byla v květnu tohoto roku :) Ale děkuji za radu, pokusím se co nejdříve to opravit ... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Technik dostal něco do kapsy a nová známka z STK byla hned na světě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Teda, korozi v takovém rozsahu na OCT1 jsem ještě neviděl... A to jsem toho viděl > mám vlastní galerii fotek koncernových aut, kde a jak korodují. Co můžu říct, tak na dvojkových oktáviích se kvůli technologickým chybám objevuje koroze téměř jak na felicii. Hlavně nedomyšlená konstrukce prahů a jejich antikorozní ochrana. Hrozná bída, jak se to dnes ojebává. Dvojková oktávka je oproti jedničkové pěkně odfláknutý krám, co se týká antikorozní ochrany spodku a dutin, tloušťky a kvality laku a dalších záležitostech. Holt ty auta už nejsou co bývaly... abych nehanil jen ty paskvily OCTII, objevuje se to i u Golfů V, které mají stejně konstruované prahy. Věřte tomu nebo ne, byl jsem svědkem opravy prahů i u octavie z roku 2010 a 11, normálně tam byla koroze. A těch desítek starších OCTII, které mají korozi, o tom ani nemluvím. Ten kdo říká že má OCTII bez koroze, tak ji jen neumí najít, leda že by s tím najezdil 1000 km za rok a v zimě byla nejetá. Nejsou na této Octavii na prazích plasty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Jsou tak plastové kryty - koupil jsem to s nimi už. Bez nich to nevypadá zrovna nejlépe, ale určitě to tomu moc nepomáhá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.