Přejít na obsah

225/40 R18 škrtáni zadních kol


tom007

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,po delším váhání jsem koupil kola na octavii 2 předface v rozměru 225/40 R18 při svižnější jízdě a najetí na drncák se ze zadu ozve škrtnuti.Díval jsem se a pravděpodobně je to v místě kde se blatnik spojuje s nárazníkem trochu to leze dovnitř jakoby do auta.Chci se jen zeptat těch kdo mají tento rozměr jestli jim to dělá taky a nebo jestli mám hledat chybu na podvozku.a to jsem chtěl jít jestě o 35 mm dolu :-(.Dík za info.post-33985-0-42033100-1406482574_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak na disku je zezadu 331 18x8.0JJ ET35.Takže zřejmě potřebuju min 40:-(.Vede z toho nějaká cesta nebo prodat a koupit něco s et min 40? Jo a po sundáni kola jsem zjistil že vzadu dole na peru je kus asi 1\2 otáčky pera ulomene ale auto nekleslo tak to asi tim nebude na druhe straně je to ok.

Odkaz ke komentáři

Mám taky 225/40 R18 na 8´´ diskách, ET 35 a nikde nic neškrtá. Zkus malinko přihnout držák podběhu nahoře vevnitř na blatníku.

Jj tak to je dobrá zpráva,dám opravit to pero a vubec kontrolu podvozku a uvidim.Ještě se chci zeptat más seriový podvozek?nebo to máš nějak snižované?

 

 

Chtěl jsem tam dát pružiny hr -35mm ale jak se zdá tak budu muset opravit serii a pak se uvidi v čem je vlastně chyba.Každopádně dík všem za rady a cenné zkušenosti ;-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...