Přejít na obsah

Oheň z výfuku

Tavi

Doporučené příspěvky

Neví někdo jak tuto úpravičku provést na Octaviích/Dnešních "moderních" autech?*

Koukal jsem na srazech jak fajnšmekrům co mají japonský sekačky krásně mihotá modrej plamen od koncovek výfuků. :smich:

Študoval jsem i z pár videí na Youtube, avšak většina návodů jsou pro "hloupý" bezmozkový auta (1940-1980 cca) a to Škodárny od Hadice dávno nejsou, pokud mi paměť slouží, tak s nástupem Favoritů nastoupil také do vozidla také CLM díky VW.

U dvoutaktů Trabant a spol to bylo jednoduchý, sytič jako u 120ky na plno pro bohatou směs a šlapat do plynu, dát svíčku na konec vejfuku, přerušovač, tlačítko, nespálená směs se vznítí na konci trubky a odstraňovač lidí co vám rádi jezdí v kufru byl na světě.. :P

Ale tady to asi tak snadno nepůjde...

Nemá s touhle fičurou někdo zkušenosti? :wacko:

*Na okraj, vim že by mě to taky mohlo stát tlumič tak se ptám zde, navařit tam buhvíco doma na koleni a sledovat jak klenot udělá Kuck-Buch-Řach a vejfuk v háji se mi nechce. :asie:

Odkaz ke komentáři

Je to kravina na ENTOU :wallbash: , protože octy mají výfuk natočený směrem dolů (pokud nemáš nějaký laďák) a dále by jsi musel do výfukového potrubí dát přídavné vstřikování benzínu a něčím by jsi to musel zapálit. Mohl by jsi vstřikovat benzín přímo do svodů (nemusel by jsi mít zapal. svíčku ve výfuku), ale tím si odvaříš katík, lambdu a můžeš si poškodit další části motoru nehledě na to, že ti motor blbě pojede, protože se to bude celý hádat.

Podle mě je účinější dát jen couvací světla (tím dotyčného za tebou víc vystrašíš) než vymýšlet takovou blbost... :blink:

Odkaz ke komentáři

No tak mě nejde primárně o strašení dorážejících joudů ale o efekt, víceméně pro pobavení.

Zlý jazykové tvrdí pohrát si s předstihem a řídící jednotkou, ale to trochu rapidní zásah do motoru..

Zajímá se o to docela dost lidí, hlavně ty co dělají celkovou opravu a chtějí pokračovat rovnou tuningem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...