Neználek Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak nějak vypadala Jaruška když jsem ji pořizoval původní foto se nezachovalo.Tak jsem nafotil identickou :) Octávku doufám že se jeji majitel nebude nas..... Ale teť jsem zjistil že mám moc velké fotky tak to musím všechno předělat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) A teť se to pokusím doplnit a uvést na správnou míru Motor :chip TDI fun prozatím neměřeno odhad 160PS čeka se na doladění po montáži většího cooleru a sání z 96KW vstřkovací trysky :PowerPlus 764 Turbo :1749 VB Spojka :jednohmota skládačka včetně přitlačáku VR6 Převodovka:Dlouhý pětikvalt z Fabie Podvozek: snížení -35mm pružiny Eibach Tlumiče Bilstein sport Přední brzdy: kotouče 288mm Zimmerman vrtané a desky Ferodo racing zadní brzdy :RS kotouče 256 mm Doděláno ESP Kola zima 16 sider FRS léto 17'' OZ antares Exteriér:Kompletní předělávka na face Doděláné hagusy Stěrače z O2 Xenony včetně dyn.náklápění Přední nárazník RS včetně park systému a vysouvacích ostřiků z Fabie Zadní nárazník s park systém Všechny lišty v barvě Zadní křídlo RS Stěrače z O2 Interier : 2x předěláno součastnost : Sedačky a tapece a loketka a manžeta řadičky -zelená kůže Volant Třiramínko Hlavice řadičky z O2 DSG Výměna klimatizace AC za climatronik Černá stropnice z RS s druhou stropní lampičkou Černé sloupky A,B,C,D Přední lampička ze S1 -vnitřní osvětlení vše ledky Vnitřní zrcátko ze S1 včetně dešťového senzoru a samo zatmavování Maxidot ,budíky předělané ze S1 Tempomat Navigace DX a pedály RS pokusím se dát nějaké foto.tak nějak vypadalo když jsem ji koupil,a pak to začalo Upraveno Srpen 7, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 tak na tomhle autě je vidět spousta práce .. sledoval jsem jak ji upravuješ a musím říct že máš moje uznání ;) a štveš mě s tím černým stropem, si mi ho tenkrát vyfouknul přímo před nosem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Ty jsi zrovna potřeboval kola ;) a já strop nic se nedá dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 To máš pravdu, snad seženu někde další nebo přemýšlím o tom přebarvení/flockování, nevím pro co se rozhodnout a jak by to nakonec vypadalo a pak jak udělat sloupky, ale chtěl bych to ještě letos stihnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 (upraveno) Černý stropy prodával Jenda z Prahy a sloupky stříkneš zákl. na plasty a černou matovku a nemá to chybu. Jinak Jaruška je tak vybavená a upravená,že ti na popsání nebude stačit celý nový naše krásný forum. Moc pěkný Upraveno Červen 24, 2009 uživatelem ritchie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 kámoš stříkal i stropnici, už to má asi rok a pořád to perfektně drží a sloupky i spodek palubky vzal taky jen sprejem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 nalepka skodahome fuuuuuuuuuuuuj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Octa pěkná. Ta hláška od Vitta taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 nalepka skodahome fuuuuuuuuuuuuj :D :) :D :D :D ;) :D :D takz ji mam ale pujde doluuuu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Vitto neboj já se hrdě hlásím do OC a doufám že je to znát ale pokud mi pošleš samolepky i na boční okna ;) rád je přehodím za OC,ale teť par fotek z rybářské dovolené na Liptovské Maře ,samo že to snížení odnesl přední nárazník(nutný lak) Až na ten nárazník bylo super ale jsem rád že jsem doma od 24.6 do 16.7 je celkem dost a to u nás v Havířově neteče teplá voda tak že zase se očváchnout ve studené to je život 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Černý stropy prodával Jenda z Prahy a sloupky stříkneš zákl. na plasty a černou matovku a nemá to chybu.Jinak Jaruška je tak vybavená a upravená,že ti na popsání nebude stačit celý nový naše krásný forum. Moc pěkný Ritchie však ten tvůj miláááááááček taky je super a v ničem nezaostává ;) :D ale teť k té stropnici Jendá 4T má na krátkou a Seth má combika (za celou dobu jsem zahlédl pouze dvě nabídky na stropnici onyx, však jsem už zvažoval koupi ve Škodovce cena je 3900Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 jj,slysel jsem ze casti havaku ;o) je bez teple vody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 jo na Maře je hezky taky jsem tam byl nimulý rok.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Neznalku ty te svoji holce teda davas do tela .)to se musi nechat. vozik, rakev a plny kufr to sem jeste nevidel .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Tak to máš pravdu ,ale ona to holka moje krásně zvládá.A já se o ni řádně starám,teda doufám že to tak je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Tak že jsou zase nějaké novinky ,a protože už Jarunka skoro všěchno má tak začíname dělat muziku a začneme tím co dělá duc duc. Jedem woofer 12'' Ground zero GZRW 12XD-AL Dual Coil druhý 10'' Pioneer TS-W255F .Už se těším jak to na Rozkoši spustím to bude šrumec. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 no jdes na to zostra :)dva woofry to bude hodne dunet .)to se priprav ze za 1.)bude drncet neco v zadnim narazniku jak to osolis, pak neco v zadnich dverich, u toho ti bude vnitrni zpetne zrcatko basovat do rytmu ze nejde nic videt a nakonec zacne delat bordel uplne vsecko vevnitr co nema zevnitr poradnou vrstvu tlumici hmoty ...ja mam sice jen jeden basak,ale i tak si nekdy rikam ze je to az az :)takze sem zvedavy co vytvoris ze zdvou za narez .)drzim palec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Tak nevím dnes jsem byl v Bohumíně za TDIfunem a ten říkal že to nemáš tak hrozné a že ti to pěkně hraje :) Ale že to je to tlumení strašne těžké. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Jo tlumeni je hnus , mam toho v aute skoro 100kg aby mi nic nikde nedrncelo, kazdopadne na DX mam basy hodne ztahnute , a kdyz to okourim tak mi stejne drnci cele auto .))))kdybych tam mel dve ty bedny ..... no tak si nedokazu predstavit co by to delalo, kazdopadne ja to mam stavene na rokec a metal poslech, takze hlavni jsou kvalitni komp. repraky ve predu a provedeni tlumeni, basovat to umi, ale dulezita je cistota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Je dobře že přijedeš do Karviné aspoň ti to okouknu než do toho sám vletím ,ja taky preferuji rokec :) .Jsem to tiž už starší pán. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Jo jo jsem k dispozici .)ted vymyslim dalsi zalezitost co se tyka audia a to propojeni s DVD prehravacem a dig. TV prijimacem, at kdyz stojim v kolone nekde muzu koukat na koncerty. Ja sem sice jeste piskle proti tobe (26), ale k tedle hudbe me taky dovedl jeden takovy pan, cerstvy 50 tnik a to muj tata :)takze jak jsem jako 5- 6 lety dostaval z gramfce doma purply a uriase do krve tak uz mi to zustalo. Sice si to obcas prolozim neco modernejsim z podobne tvorby, ale zustavam stejne u osvedcene kvality .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Tak pozdrav tatíka ,udělal dobrou věc. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Tak konečně mám doma zesák co bude krmit ten větší woofer je to Impulse DS-1200 má RMS 1200W tak že to bude maso Tak se ukáže jestli ho pěkně nakrmí.Zitra jedu pro desku MDF rozměr je 280cm na 207cm původně jsem špekuloval co udělám s tím co zbude ale když jsem to propočítal tak jsem zjistil že zbude jen kousíček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Tak dnes jsem koupil tu MDF desku a nechal jsem nařezat prozatím jen ozvučnice pro oba woofery a dal je dohromady zítra ještě musím vyřezat ty díry a mužu to prubnout. Včera odpoledne jsem si udělal výlet do Hněvotína za Fancarhifim na konzultaci a poradu a při jednom jsem pokecal s Milanem II ,příjemně strávené odpoledne.Při cestě na novém úseku za Bělotínem jsem to trošičku protáhl ale hlavně jsem nafotil jak je spotřeba a otáčky a rychlost s tou Fabiackou převodovkou.A na zpateční cestě jsem zkoušel maximalku ale pořád se tam někdo motal tak jsem se dostal na 225km podle budíků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 No povim ti teda ze riskujes .)na te nove casti od belotina, je R36 skoro pokazde co tam jedu :)a ta cesta k vyletum za 200 primo vybizi to verim, sam sem to tam jednou dotlacil az za 240, ale to sem predtim pres CB dostal echo ze R36 s Mkovou SPZ uz ulovil v protijedoucim pasu a kasiruji :)ale to uz nebyla jizda to byl let.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Zdarec pane .... Bude mi trvat nez to tu po novemu vsecko prolezu tak jsem u tebe jako u prvniho .,, potkal jsem te na prejezdu ve stritezi ,mezi hnojnikem a trincem .. ,ale kdy to bylo to uz si nevzpomenu ,, jinac paradicka:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Pro Hoblika :Však jsem si troufnul protože jsem zahlédl že R36 postává i s osádkou u té policejní služebny u té benzinky .Tak jsem to troch pustil ;) Jera : Je to možné jel jsem tam vrátit ten přivěsný vozík ,a dík za pochvalu- potěší. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Ground zero je moc dobry! PS: krasna OCT!!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Neznalku jakto, ze ta kara co tahnes neni na elektronech? :lool: to je faux pas! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.