blondakxxx Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Pěkná prácička a ta barevná kombinace taky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Já jen chci abych měl něco jinak ;) než mají ostatní a to s vlastním přičiněním :P a pokud to jde o ty barvy tak ty jsou super zelená je pohodová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 BUDU SE MUSET ZA TEBOU STAVIT DO GARÁŽE ABYCH TO UŽ KONEČNĚ OKOUKL A POSLECHL NA ŽIVO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Zítra se dělá zas ;) ,už jen ta poslední ozvučnice a bude hotovo ;) a potom už jen zapojit :P a budeme ducat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Tak až na ten podělanej zesilovač :( (v pondělí jde k panu doktorovy) je to hotovo , už jen dopojit capacitor ,ale řeším zapojení .V návodu je poznámka že na plusový kabel se připojuje přes odpor tak se radím s Blonďákem xxx jestli je tam nutný.Jo a přijel si to okuknout a poslechnout Razty ,tak potom určitě dá nějaké hodnocení ;) ,ale jede to jen na jeden woofer a to ten menší tak nevím co tom řekne. :( :( :( :) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 (upraveno) Mirku,supros.Vypada to dobre :( a i flicek nejde videt :( :( Upraveno Září 4, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 MAROŠ JÁ SEM TAKY VIDĚL TEN FLÍČEK :( ALE MIREK HO ŠIKOVNĚ ZAMASKOVAL KAPÍKEM :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 noo DRRB :P :) ;) tak to koukam.... to je pecka.. tesim se az to uslisiim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 tak vypadá to moc zajimavě a hrát to bude určitě dost dobře .. jen mě by asi vadilo že bych do kufru už nedal ani basu od piva :-D .. já jsem volil způsob aby to hrálo a zároven zustalo co nejvíc místa ;) .. ale zase kdybych měl méně místa, hrálo by to lépe :-D je to otázka kompromisu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Tak že průser jak mraky ,ten zesák co měl pohánět ten větší woofer je k ničemu .Včera mě informoval pán co ho měl dát dohromady že sice jede ,ale má v háji čtyři tansistory tak že nedosáhne na plánovaný výkon.Pokud pojede tak max na polovinu,tak jsem vyhodil peníze oknem. Budu muset zhánět něco jiného,ale do srazu to určitě nebude .Teť jsem zvědav jestli to půjde vyreklamovat, kupoval jsem ho totíž jako použitý ale měl byt stoprocetně OK.Ale on je zatím KO :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Mirek,spešl pro tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 No to je matros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Kajo,to bude teda maskar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Jj rumeček ten já můžu ,Kájo já taky něco vemu , Razty a Maroš neví o co přijdou,ale ještě se můžou rozhodnout že pojedou A tak dnes vypadá zástavba v konečnám provedení.Zítra se pokusím pořešit ten zesák pro ten větší woofer,snad to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 MIRO MY VÍME O CO S MAROŠEM PŘICHÁZÍME A PROTO JSME MOC MOC SMUTNÍ ZÁSTAVBA JE A S TÍM ZESÍKEM TO JE ŠKODA,ALE TY TO VYŘEŠÍŠ NO NI ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Pěkné! Abys stihl tucat na rozkoši Je taky nejedu, stalo by mě to silentbloky a budu místo toho makat na zabednění pod tapecíry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 (upraveno) Miro,vypada to dost - zeleno cerne ,teda dobre ;) Vcera jsme se potkali na rondlu vecer,ale tys nevidel :D Budes v garazi zitra ? Upraveno Září 9, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Moooc pekne zastavena muzika a velmi trefne zvolena barevna kombinace Planujes jeste vetsi tazne a brzdeny prives aby ses na pristi dovolenou zbalil a odjel Jaruskou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Ale proc takovej zeleny koberec.....?????????????????????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Zelená Jaruna, zelené sedačky → zelený koberec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Zelená Jaruna, zelené sedačky → zelený koberec Jo ale ja by tam dal tmavsi zelenu.....jo ale ten material...je nak divny....ale jen muj nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Ehm, tady se propaguje auto, nebo alkohol? Krásné auti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 12, 2009 Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Už se těším na foto reportáž z Rozkoše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Dnešního dne se konal pracovní srázek u TDIfuna .Tento sraz byl spojen s možností si nechat změřit výkon svého auta .tak že už můžu přepsat podpis na skutečnou hodnotu a to v průděhu dolaďování je hodnota celkem OK.Pro mě udělal zvláštní odsávání :) ;) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Miro,dostal bys cenu za nejvetsi coud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 UŽ SEM VIDĚL FILMY....ZAHULÍME UVIDÍME.....KDO HULÍ TEN UMÍ..... MIRO MOHL BY SI NATOČIT FILM.....KDO HULÍ TEN JEDE :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Je to Greenline prece :)bursikuv ecowagen :)ale tuze mi slape vykonove na paty :)bude to velky konkurent 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 kua... nemá někdo vyfocenou tu ekologickou katastrofu ?? :) Naměřené hodnoty závidím !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Tady instruktazni foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Tady instruktazni foto. Ještě že nepřijeli hasiči ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.