rychlysaze Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 zdravim... podobna vec me potkala pred pul rokem tenkrat jsem myslel ze jsem dojel k benzine tak tak a myslel jsem že budu muset odvzdusnovat... po dalsim mesici mi auto chciplo za jizdy a neslo natocit az sem vymlatil baterku... po odtahu do dilny vymene baterky doliti nafty+aditiv auto chytlo normalne... dnes po dalsim pul roce prijdu do garaze bez problemu dojedu cc 500 metru zastavim vypnu... pri dalsim startu nesvitilo zhaveni 3x... po ctvrte jsem nastartoval... muze byt problem ve vypinaci klapce vzduchu k valci nebo pripadne i jina zavada co by primo souvysela ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vena Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 možna špatny relatko žhaveni 103 nenasaje naftu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 pokud po otočení klíčku neproblikne žhavení tak je problém s relátkem 109 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kubik25 Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Pokud mohu podotknout, tak to nedělá relátko 109, od koupi O1 66kw (r.v.2000) mi nesvítí žhavení. Při studeném motoru když nechám chvíli klíč pootočený, tak motor naskočí zrovna, ale když je motor už zahřátý, tak mi startér točí s motorem jak vzteklý než chytne. Taky sem myslel, že je špatné relé žhavení. Koupilo se nové relé a pořád to samé, při připojení pc s autem to nic neukáže. Další varianta vyměnit čidlo vody. Po výměně stále to samé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 pokud pootočíš klíčem a neproblikne žhavení je problém s relátkem 109 pokud teda není v háji kontrolka žhavení na palubce já bych vycvakl konektor s čidla teploty vzal žárovkovou zkoušečku píchl proti kostře na žhavičky na přívod a otočil klíčem zkoušečka by měla svítit cca 7 vteřin k těm teplým startům nejdřív jiný čidlo teploty pak todle http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15694 skoušels diagnostiku říká něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.