Přejít na obsah

zhaveni nesviti motor jen toci

Doporučené příspěvky

zdravim... podobna vec me potkala pred pul rokem tenkrat jsem myslel ze jsem dojel k benzine tak tak a myslel jsem že budu muset odvzdusnovat... po dalsim mesici mi auto chciplo za jizdy a neslo natocit az sem vymlatil baterku... po odtahu do dilny vymene baterky doliti nafty+aditiv auto chytlo normalne... dnes po dalsim pul roce prijdu do garaze bez problemu dojedu cc 500 metru zastavim vypnu... pri dalsim startu nesvitilo zhaveni 3x... po ctvrte jsem nastartoval... muze byt problem ve vypinaci klapce vzduchu k valci nebo pripadne i jina zavada co by primo souvysela ?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Pokud mohu podotknout, tak to nedělá relátko 109, od koupi O1 66kw (r.v.2000) mi nesvítí žhavení. Při studeném motoru když nechám chvíli klíč pootočený, tak motor naskočí zrovna, ale když je motor už zahřátý, tak mi startér točí s motorem jak vzteklý než chytne. Taky sem myslel, že je špatné relé žhavení. Koupilo se nové relé a pořád to samé, při připojení pc s autem to nic neukáže. Další varianta vyměnit čidlo vody. Po výměně stále to samé.

Odkaz ke komentáři

pokud pootočíš klíčem a neproblikne žhavení je problém s relátkem 109 pokud teda není v háji kontrolka žhavení na palubce

já bych vycvakl konektor s čidla teploty vzal žárovkovou zkoušečku píchl proti kostře na žhavičky na přívod a otočil klíčem zkoušečka by měla svítit cca 7 vteřin

k těm teplým startům nejdřív jiný čidlo teploty pak todle http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15694

skoušels diagnostiku říká něco?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...