Emanuel Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký důsledek může mít znečištěná škrtící klapka ? Hledal jsem na internetu, a našel jsem cukání auta po rozjetí po studeném startu - to se mi u auta děje, když ráno nastartuju auto za studena (nastartuj na první škitnutí) tak mi cca půl minuty auto trochu cuká a na palubovce se mi objeví spotřeba třeba i 35l. Pak už je vše OK. Další z problémů je teplý start - pokud jedu delší dobu, auto vypnu a chci pak nastartovat, tak se mu moc nechce a příjde mi, že hodně pomůže, když přidám na plynovém pedálu. A poslední věc, praskl mi díl odvětrání hlavy válců, v servisu mi tu hadičku zaslepili a na tom motoru je prostě jen víko, ten "mezikus", co má být mezi motorem a víkem oleje mi dali prostě pryč a hadičku, která měla vést do toho dílu zaslepili. Od té doby mám pocit, že se mi motor prostě přehřívá, je strašně teplý i když jedu třeba jen chvíli, jednou se mi dokonce stalo, že když jsem motor vytočil cca na 4k otáček do kopce, tak mi to potom jednoduše zdechlo, zablikala mi kontrolka oleje na palubovce a nešlo nastartovat, dokud jsem auto nenechal hodinu odpočinout, pak už nastartovalo v pohodě. Chci se tedy zeptat, co vše může být špatné, nebo co bude pravděpodobně poškozené. Já už se opravdu raději ptám prvně tady, protože serivsákům nevěřím a věci, které si můžu udělat sám (posledně jsem měnil např. brzdový spínač, který mi chtěli v servisu vyměnit za 700 kč... Děkuji mnohokrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Pozdní reakce :) Zanesená klapka způsobuje cukání, vyšší otáčky při volnoběhu, kolísání volnoběhu, může i auto chcípnout. Ale v životě jsem se nesetkal s tím, že by klapka dělala problémy po zahřátí. No a jestli máš problémy s přehříváním, a opravovali ti odvětrání, tak logicky bych hledal brouka tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 A ještě jedna pozdní reakce :) Můžeš upřesnit o jaký motor se jedná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Tu klapku klidně vyčisti a pak uvidíš, je to otázka 30 minut včetně demontáže a montáže. Víceméně Tě to stojí jen čas a čistič na klapky/karburátory. Já s tím vyměnil i těsnění. Zároveň s tím bych vyresetoval jednotku a udělal základní nastavení, aby se motor a jednotka přizpůsobily nové poloze klapky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Roman.sk Odesláno Květen 8, 2015 Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 chyba "teplý start - pokud jedu delší dobu, auto vypnu a chci pak nastartovat, tak se mu moc nechce a příjde mi, že hodně pomůže, když přidám na plynovém pedálu." treba vymenit : snímač teploty chladiacej kvapaliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fedorkamil Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Nazdarek lidicky. Jak mam nastavit skrtici klapku do zakladni polohy? Ve VAGu jsm zadnou moznost nenasel /verze 11.11.2/ - staci odpojit baterii na několik minut a pak pripojit? Klapku jsem vycistil - je jak nova.. Dekuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.