Přejít na obsah

Octavia 1.8 20V Alkoholik

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak malý Up, na Oktávce jsem od koupě natočil už přes 2500km, průměrná spotřeba se drží na 10,5l čisté E85 na sto. Centrál si stále žije svým životem a občas zamyká jak má a občas ne. Momentálně mě trápí stěrače které nevypínají když mají, taky dle nálady, občas vypnou jak mají a občas jim to chvíli trvá. A z přední nápravy se ozývají při přejezdech nerovností dost nepříjemné rány.Takže je stále ještě hodně věcí co řešit.

post-24553-0-65807300-1411749595_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak aby jste si nemysleli ze se oktavka uchlastala k smrti tak mensi update : Sterace opraveny : Rozebrana prevodovka a vycistena spolu s koncovymi kontakty.

<br />Central : Vzdal sem boj a zamykam klicem.

<br />Zatim jezdime stale cisty e85 ale rana uz jsou zla a prvnich par metru poskakujeme jako autoskola. Spotreba za poslednich 14dni : 80% mesto : 12,5l/100km

post-24553-14145248128614_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chci se tě zeptat ohledně těch stěračů, kamarádovi blbnou stěrače (nechcou se po zapnutí rozjet, musí se do nich strčit). Pročistili jsme a namazali táhla (zatuhlý nebyly) a blbne to pořád. Ty píšeš o převodovce, ta se dá tedy taky rozdělat a nějak promazat? Právě se mi nezdá, že by byl motorek KO, když po postrčení jinak funguje... :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...