Přejít na obsah

Loupani laku

Doporučené příspěvky

Stalo se nekomu taky neco podobnyho?

Auto dostalo plnou davku pri tom vysypani krup jak tenisove micky 15.8.2010 v Praze na Chodove. Cca 2 roky pote se na strese zacal trochu loupat lak, na par mistech to slezlo, ale pak uz byl klid. Vcera jsem prisel k autu a zustal jsem cumet, pac strecha vypada takhle. V nedeli bylo vedro, pondeli lilo, a vcera tohle...

post-12-0-43670400-1407931443_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

hellou...vraj je to chyba 1dnotkovych octavii...s tym lakom..mam podobny problem, ale zbrusil som farbu a nahodil som foliu..u mna sa to zrobilo na prednej kapote a 5-tych dverach...lacnejsie je to prekryt foliou alebo dat farbit...cakam keby mi este nieco sa zacne supat aby som sa odhodlal k celolaku :) ;;

Odkaz ke komentáři

hellou...vraj je to chyba 1dnotkovych octavii...s tym lakom..mam podobny problem, ale zbrusil som farbu a nahodil som foliu..u mna sa to zrobilo na prednej kapote a 5-tych dverach...lacnejsie je to prekryt foliou alebo dat farbit...cakam keby mi este nieco sa zacne supat aby som sa odhodlal k celolaku :) ;;

Problem je to celokoncernovy!!! lak ide dole aj z FABIE1, AUDI,SEAT,ATD

:palec::lol:

Upraveno uživatelem Honza9007
Odstranění obrázků s kočkama ;)
Odkaz ke komentáři

Covece, neukazuje Ti to ty fotky, hazi to jen Grumpy cat s napisem imgupload.sk - NO HOTLINKS. Zkus to nahrat primo na forum, jestli by to slo. Kazdopadne u auta z roku 2007 je to dost sila, vzdyt to je skoro novy auto :)

Mne se loupe jen strecha a paty vrata, zbytek nastesti zatim ne. Jo a zadni naraznik vlastne taky, ale tam to jde na okrajich komplet, nejen lak, ale i s barvou. Kapota je z novejsiho auta po bouracce.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
Guest Deepstar

Ahoj Kluci.Asi jsem nenatrefil na stejné téma ale co se loupání týče mám problém.Loupe se mi ochraný nástřik spodku.Loní mi to dělali tři borci pokaždý nikdo jiný a pořád se to kurva loupe.!!! Ted kde se vzalo tu sevzalo ohnutí lemu prahu.A ta dááá zase to vše je dole sice to je jen 10cm ale to bohatě stačí aby to chytlo lišku :-( .Je to až na plech.Z druhe strany tedy ze vnitř kastle je cejtit stará a original puvodni ochrana kterou jsem uz loupající se pred rokem nechal odstranit.A porad to tam.je.Neznate někoho v okoli Liberce kdo to dělá pořádně a umí si s tim trosicku pohrat.Už mne vážně nebaví vyhazovat peníze za zle odvedenou práci.
Díky
Mark

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...