Přejít na obsah

Brzdy, píská ... help

Guest JaWoR

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny octavisty! Mam problem s moji SDickovou octavou rv 99. po zapnuti klicku do polohy kdy se roznou kontrolky zacne blikat kontrolka rucni brzy a trikrat hlasite piskne. po podrobnejsim koumani jsem prisel na to ze to dela cidlo v nadobce na kapalinu. dela to jen nekdy. Zkousel jsem to a kdyz ho vytahnu piska kdyz ponorim tak nepiska. pak jsem ho jeste promeril a cidlo vypada ze funguje, nevite cim by to jeste mohlo bejt??? diky za kazdou radu

Odkaz ke komentáři

Podivej se do manualu co vsechno ta kontrolka signalizuje... Podle mne je to malo kapaliny v nadrzce.... Ale uz jsem se setkal po autorizovanem servisu blbe nakodovany budik (pristrojovka) a signalizovalo mu to opotrebeni desticek (Roomster) a pritom zadnou kontrolu na nich nemel a podle winu taky ne... pomohlo prekodovat ... ale to snad neni tvuj pripad

Odkaz ke komentáři

A neodesel nahodou ten knoflik pod rucni brzou co signalizuje pristrojovce gdy ma svitit (a tim padem i piskat)? Mne to delalo na starem citronu tak jsem se toho vzpomnel. Pokud je ostatni OK tak to muze byt jedine todle?!?!?!? Octa ma zvlast signal pro opotrebeni desticek (a rozhodne ne piska gdyz se opotreby - mam to osobne proverene :palec: ) a brzdova kapalina gdyz neni tak to skoro nebrzdi!

Odkaz ke komentáři

Trochu sem se v tom porejpal. nasel jsem cidlo pod ruckou je to klasika skratovy cidlo tak jsem ho odpojil. nicmene problem nevyresen. zase nahodne piska. pul hodky nepiska, pak zase 3x do minuty jo, pak je zase klid. proste hruza. nicmene na to nema vliv brzdeni, hrboly, zataceni nic. dela to nahodne. Dal jsem nasel cidlo v nadobce. vycistil ho a promeril a je OK. zase klasika skrat nic vic. je tam plovak kterej to ovlada dira v nem neni normalne spina jak ma. timto cidlem ja tu chybu nasimuluju kdyz plovak vytahnu tak piska kdyz ho ponorim nepiska. no tak jsem ho odpojil abych vyloucil chybu cidla. soucasny stav je takovy ze mam obe cidla odpojeny. pocet piskani za jizdu se snizil nicmene obcas to proste piska dal. a zase nahodne. je mozny ze je tam jeste nekde naky dalsi cidlo???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...