Přejít na obsah

"Veterán" :D

Doporučené příspěvky

Ďakujem dalo to kopu roboty hlavne keď som nemohol poodpájať tie hadičky tak dostať sa na niektoré miesta bol dosť problém :D ale už to iba schne a zajtra uvidím aký bude výsledný efekt :P Oco má na to takú "vec", je to na takom stojane niečo jak flexa ale s brúsnym papierom to robil sa mi vidí, neviem presne ja som maľoval a on doniesol tie kotúče do garáže už vybrúsené :D

Odkaz ke komentáři

No prej vstrik propalil valec , takze v servisu mi rekli ze druhy valec nema vubec zadny tlaky a je k.o. a tim padem i podpaleny ventily + vstriky k.o. asi.. Prej uz je to na generalku motoru a cena 15-20 tisic - u tebe 600-800Euro :-D Tak jsem dva mesice nejezdil a setril penize s vcera jsem ji odtahl do servisu tak uvidim co mi zavolaji pristi tyden. :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to je neprijemné ale nech ti ju dajú čo najskôr dokopy :) ja mám najbližšiu opravu výmenu spetného zrkadla na vodičovej strane, išiel som vnoci a s takým blbcom čo šiel po úzkej ceste po strede som sa zrazil spetnými našťastie, mojmu prakticky nič neni len nejako nefunguje nedá sa nastavovať tak asi len vymeniť :-/

Odkaz ke komentáři

haha :D :D ...No to hej hlavne keď sa mi to stalo už 3x po sebe že som umyl a hneď poobede búrka jak **** :-/ ...aspoň som sa dostal k tomu spetnému zrkadlu ale jak som dal dole ten spodný diel tak sa mi toľko umelých častí z toho vysypalo že som to zložil a objednal radšej nový, budem mať aspoň zábavku + do toho musím rozrobiť predné dvere a nastaviť poriadne centrál lebo jak som to naposledy skladal narýchlo keď som dával nové repro tak som to troška posunul a niekedy mi neotvorí dvere o.O dosť to naštve keď vonku leje a ja si ich musím otvárať zozadu zvnútra :D

Odkaz ke komentáři

Čaute chalani, objednal som si tie nové znaky na kapotu a kufor + krytky na kolesá a mám otázku, možno blbú ale nepomôžem si :D Na tej kapote a kufri je to len nalepené ? ...čiže stačilo by to odlepiť a nalepiť nové ? ..a tie krytky na kolesách sú tam len nacvaknuté to viem ale chcem sa opýtať či to ide vylúpnuť aj bez toho aby som dal koleso dole ?

Inak tento týždeň pravdepodobne sa púšťam do takéhoto niečoho (obrázok v prílohe) tak potom sem budem dávať fotky ako postupujem + dám aj tie nové znaky :) ...zajtra mi príde nové spetné zrkadlo tak dám nejaký update zajtra :)

post-23877-0-62233000-1408994468_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To co je na nových znacích drží dobře :) a když ho bude chtít někdo utrhnout tak ho utrhne a podle mě lepší, když mu to půjde dobře než aby ti oje*al lak na 5. dveřích.. Myslím že dneska už je má spousta aut a neměly by zloděje tak lákat :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...