Honza9007 Odesláno Srpen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Jinak na srazu už měl Rolbař auto v péči; nově tak dostalo Laptimer, položku "dotankovat", svítící zadní světla při denním svícení, staging, svítící ukazatele intenzity foukání v režimu klimatizace AUTO a další praktické a hezké věci. Ale jinak: dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, aneb Tohle auto už se upravovat nebude Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Zadní světla při denním svícení Vidět a být viděn, proto nesnáším, když dnešním autům vůbec nesvítí zadní světla.. Pak potkávám cestou do práce v 5:30 auta, který nejsou pomalu vidět.. :-/ Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Fakt nadherna oktavka bylo krasne videt jak kousek od tebe stali nasi ze ta hneda uplne zabije ty prolisy na karoserii a na stribrny jsou videt ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 kráska.. fakt luxus výbava a interiér, zaslúžila si ten pohár.. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Díky kluci! :) Já jsem zase Vojto okukoval u vašich ty sedačky... a musím říct, že ty 17" tmavý kola na autě vypadají ještě menší :( Jinak jsem dneska opět najel nějaký ten kilometřík a konečně jsou doma téměř funglovky (najeto 8000km jen po MB) 16" zimáky Continental TS850 od kamaráda ze škodovky :) A protože bylo třeba najíždět kilometráž, tak jsem to střihnul přes Hradec do Prahy. A protože v Hradci je taková kouzelná prodejna, tak jsem tam něco málo praktického i hezkého vyzvedl B) Cestou jsem ještě zapfušoval uživatelům buml a Lubinob do řemesla a vezl jsem prezidenta :lool: Jinak dneska pokořen jeden první rovný kilometr... S autem najeto od koupi zhruba 800km a již sbírám první poznatky do nějaké recenze. Na pár věcí jsem už přišel. Pořádně testovat se však začne až od středy, kdy začíná kilometrový maraton. První recenze se pak bude točit kolem jízdy a reálného dojezdu. Spotřeba od koupi zatím 5,0l/100 km. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 keďže to bol prezident tak máš odpustené... :D na tú recenziu od teba som zvedavý.. ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Díky, kamaráde. Teď už je to oficiálně i FB posvěcené :D Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 (upraveno) jo to jste byli vy? :D Já jsem si letos nechal udělat to triko a mikinu, aby bylo vidět kdo jsem; pak totiž nastává ta trapná chvíle přemýšlení kdo z fóra to je/může být :D joo ty trapky co se pořád na něco ptali jo no :D a ješte si pořád říkal, šak si otevřete dveře a my stejne nechtěli :D :D jo ty chvíle přemýšlení jsou fajn no :D Upraveno Září 1, 2014 uživatelem Myš Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Mám tu pro vás pár prvních fotek z cest; takovou všehochuť, kterou jsem za těch pár dní testování odhalil a nafotil. Věci, které mne pozitivně překvapily: + netlačící hrana do holeně + čitelnost a provedení barevného MaxiDOTu + otáčky motoru při 130km/h Věci, které na sebe v deštivých dnech upozornily: - velká konzole Traveller Assistentu (kamera Lane Assistu a světelný/dešťový senzor), která brání ve výhledu na semafory - špinící se přední okna; "klín" špíny jde od předního rohu (napojení zrcátek) přes celé okno a má šíři od 6 do zhruba 15ti cm u hrany B-sloupků (bez fotky; blbě se to fotí :() joo ty trapky co se pořád na něco ptali jo no :D a ješte si pořád říkal, šak si otevřete dveře a my stejne nechtěli :D :D jo ty chvíle přemýšlení jsou fajn no :D jaký trapky? Já jsem za celý víkend zažil samé fajn lidi; a zájem a otázky o auto mne těšili :) Když si lidi auto fotili, tak jsem byl v příjezdovém stanu pyšný jak páv :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Honzo to je hrozny jak si negativní :D :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 když to budu jen chválit, tak to tady nikdo nebude číst; všichni si budou myslet, že je to skrytý promo škodovky A to nepíšu o takových věcech, jako že na nerovnostech drnčí roletka panoramatický střechy, protože to nikoho nezajímá :D S autem jsem spokojený, ale vše má své mouchy. Třeba úplně odvařenej jsem z toho adaptivního tempomatu. Běžně s ním jezdím po silnicích a naprostá bomba. A do čeho jsem se zamiloval, tak je hlasové ovládání. Vždy jsem si myslel, že je to nepotřebný nesmysl; dneska jsem s tím přenastavoval navigaci a volal skoro každýmu z telefonnímu seznamu. B) A jestli se, Marku, ptáš, proč jsem nevolal Tobě, tak proto tam je to SKORO KAŽDÝMU... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Prej ze je hlasovy ovladani zbytecny A proto me ho bude zejtra jarda dodelavat :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Videna nazivo a musim povedat ze je peckova Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 sakra, žeby som sa začal obzerať po O3? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tak dneska byl takový letecký den; nahoru a dolů jak na houpačce. Ráno do banky, pak přes účetní na finančák kvůli nějaký kontrole... Jako vždy nenašli vůbec nic, ale pruděj festovně Po mojí kontrole jsem se stavil na kontrolu Rolbaře... a protože se má prověřovat praxí, tak rovnou něco i udělal :D Recenzi těchto tyčí naleznete v příslušném vlákně v sekci OIII - Exteriér. Pak jsme různě zkoušeli co je a není možné kódovat; něco se podařilo, něco šlo jen z části; např. mód pro autoškoly, kdy by se měly na displeji navigace/rádia zobrazovat např. okamžitá rychlost vozu, stav sešlápnutí plynu atp.. A někde je zakopaný pes, protože se ukazují jen běžná data z palubního počítače, ale žádný live streaming údajů. Rolbař se rovnou pustil i do výměny levé opěry nohy; pedály, stejně jako lišty prahů budou následovat. ;) A před chvílí jsem udělal tuning jako kráva... Prej to přidává 250t peněz na hodnotě vozu a +100PS Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 hele, a neříkal tady někdo že už se nic na tomhle autě upravovat nebude? bez tak ti to nikdo nesežral jinak teda díky za info o autě na sraze (jsem ta druhá "trapka" co ti to tam očumovala ) podle mě jedna z nej octávek z mého pohledu co se týká výbavy a použitelnosti Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 na autě se taky nic nedělá; pouze se doplňují díly na které se při výrobě vozu zapomnělo :D jako není problém se když tak ještě sejít a můžete auto omrknout ještě jednou a v klidu; bez ostatních čumilů :D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 a nema se ten columbus nejak spešl spustit ? Myslim ze u Swinga na O2 se tak musel pouštět .... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 jak myslíš spešl pustit? Rolbař dostal brouka do hlavy při obědě :D A ještě jsem byl ve škoda servisu ohledně kódování dešťovýho senzoru v ODISu; šlo o to, aby se nakódovalo automatické zavírání oken a panorama střechy při dešti. Rolba na srazu vše připravil a chyběl poslední krok přes ODIS a tam to dnes nešlo :( nevím kde byla chyba. V servisu ze mě měli prdel s čím jsem to zase přijel. :D A dost nechápali Rolbovi vychytávky: protáčející se ručičky při startu auta, druhou mlhovku vzadu či ukazatel intenzity foukání klimatizace na AUTO. Prej jim to nikdo neřekl, že tam takovýhle věci jdou :D A mají to zakázaný dělat :( Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 (upraveno) Autoškola blbne Zavírání střechy jde dokodovát snad, někde sem na to viděl návod.../nemám vyzkoušený u o3, nikdo neměl zatím šíbr, u golfa se mě to povedlo/ lépe řečeno, nechápu proč to tam není už z výroby a nejde to nastavit na maxidotu či rádiu... to samé u klimatronicu, že člověk nevidí úroveň větráku. Upraveno Září 2, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 abych ti ted nekecal, myslim ze u O2 se to zapinalo druhym kolečkem, ale fakt uz presne nevim, je to dlouho co nemam swinga a nepamatuji se to zapinani ... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tak sem našel popisek, prý to nefunguje na discovery pro/což je tvůj kolumbus. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 na německém webu autor psal, že to má vyzkoušený na Boleru a Amundsenu. My to s Rolbou chtěli vyzkoušet na cestovateli :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tady ještě dvě fotky z dnešního skákání Prahou, kde je vidět mohutnost konzole přední kamery i to, jakým způsobem zakrývá semafory. Systémy rozpoznání dopravních značek a Lane Assist pracují velmi dobře, jen ta konzole je velká jako kráva :D EDIT: fotky jsou focený z úrovně obličeje, tj. opravdový výhled řidiče. Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 tak to potom jo, to chápu, že se napravují věcí, co soudruzi z bolky zapomněli jinak auto je pecka a je to jeden z favoritů jako nástupce mojí současné OI Tour ( ale to už se možná bude dělat O IV po face, než mi ta moje doslouží...a taky než našetřím na jiný auto, páč jako šofér se základem nejsem bonitní na leasing ) S tím pokecem by to bylo fajne, jen kvůli pracovnímu vytížení nás obou dost nereálný. Těším se na další pokračování v dodělávkách, už teď čučím co to všechno umí. Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tak mě napadlo.....když to umí přečíst značky......proč to neumí přečíst semafor ??? :D:D:D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Protoze se to meni... a nepokousej se mi pomlouvat technologie meho luxusniho vozu :D Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Nepomlouvám, jen se divím.:o Takže blikající např. 80 taky neumí? :):):) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky