Laurin Klement Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 strasne me mrzi, ze jsem se vcas neregnul :-/ Spotreba vypada konkurenceschopne, tak jsem zvedav, jak to nakonec zmaknete Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Myslím, že kdybys byl přijel ještě dneska ráno, tak bys mohl jet taky. Posádek je přihlášených (dle včerejších informací) zhruba 50. Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 (upraveno) Bohuzel jsem si uz "stihnul" domluvit jinou jizdu. Spotreba taky nebyla marna :) jezdi se jeste neco podobnyho? Upraveno Září 20, 2014 uživatelem Laurin Klement Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Tak to držím fest palce na Dobrý výsledek v Economy run! Palec! Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Martine, já letos nejel z pracovních důvodů. Jen jsem mentoroval naše posádky a Viktora s Vojtou jsem proškolil, aby zajeli dobře. Že nakonec vyhráli svoji kategorii (Media/VIP) překvapilo i mne. Asi dobrý mentor , ale hlavně vynikající žáci. Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 A už jsem našel praktické využití simply clever cargo-elementů v kufru :jelen: Co to tam vozíš za klóbrc? :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Slusivy slamacek. Kdyz chci par lidi vytocit, tak ho flaknu na zadni plato a JEDEEEEEM! :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 :D :D :D :D tak ted jsem spadl ze zidle :) slamacek na plato pro nasrani blikacu apod. :) super napad Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Nějaké novinky: najeto aktuálně přes 39tkm, tj. zhruba 7tkm od koupi. Prozatím panuje velká spokojenost, a to i se spotřebou, která se drží na hodnotě 5,19l/100km. V potaz je třeba brát i fakt, že se jedná z 90% o dálniční kilometry a na autě jsou obuty 18" disky s pneu Continental SportContact 2 225/40 R18. A protože jsem sliboval recenze interiéru, začnu od kufru... :D Extra pro OctaviaClub.cz jsem vzal do ruky metr a přeměřil jsem celou ložnou plochu. A aby toho nebylo málo, tak jsem dneska zkoušel co všechno se do kufru vejde. A musím říct, že na lifta se tam toho vešlo fakt hodně - celkem 16ks zimních pneumatik; 4x185/60 R14, 4x 205/55 R16 a dvě sady 195/65 R15. Věřím, že do kombíka bych to všechno hodil převážně do kufru, tady jsem musel dávat pozor na sklánějící se zadní okno. Po složení zadních opěradel (sedáky jsou, bohužel, pevné ) a posunutí sedadla spolujezdce až co nejvíce vpřed a nastavení opěradla na zhruba 90-95° vznikne ložná plocha dlouhá 207cm; avšak se schodem vysokým téměř 10cm :(. Běžný kufr má rozměry 108cm od nákladové hrany po opěradla a na šířku (u bočních kapes, kde mám plastové kryty s cargo elementy) 111cm, u podběhů (tj. u nejužšího místa) pak 101cm. Suprovou vychytávkou je oboustranný koberec v kufru, kdy je z jedné strany klasický povrch koberce (pro uchycení cargo elementů pomocí suchých zipů) a z druhé strany pak gumový povrch. Otázka otočení koberce - do 20ti vteřin. Stejně tak dobře je vymyšlená "odkládací" hrana pro zadní plato. Když vezu v kufru něco vyššího, tak plato můžu sundat a zastrčit za zadní opěradla. ;) A pod podlahou kufru je plnohodnotná rezerva a ještě se tam vejde v klidu druhý výstražný trojúhelník (jeden je z výroby v zadní "traverze" kufru jako u OII liftu), tažné lano a dokonce se mi tam vešla i reflexní zateplená bunde/vesta. Aniž by se zvedl koberec kufru, jako tomu bylo u šedýho kombíku. Kvalitu fotek berte, prosím, s rezervou - jsou to jen fofrový mobilovky :jelen: EDIT: ještě pár fotek barevného MaxiDOTu. První fotka ukazuje pole "Asistenční systémy" a konkrétně radarem zachycené vozidlo při zapnutém ACA a Lane Assistu. Odstup nastaven na zhruba 1,8 vteřiny pomocí škály. Druhá fotka je pak o něco čerstvější; je ze včerejšího večera, kdy jsem měl zapnuté Dynamic Light Assist, ACA, Lane Assist a nahoře je ještě vidět cíp z asistenta rozpoznání dopravních značek Sign Assist. Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Honzo prosim te dokazal bys poradit s foukanim pneu OII RS 2.0 TDI DSG LIFT? Dle stitku je na predek 2.0, zadek 2.1. Jezdim tak par tisic km, pneu mam Conti SC 5 225/40 R18 a troufam si rict, ze takhle budou brzy KO. Ale zase to dobre sedi... :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 (upraveno) Od kdy mas RS? :) ja bych predek daval predek 2.6 a 2.7 zadek Upraveno Září 25, 2014 uživatelem zikmeister Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Pro muj podovozek a kola je nejbliz RS setup :D A necituj predchozi prispevky :D Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Honzo prosim te dokazal bys poradit s foukanim pneu OII RS 2.0 TDI DSG LIFT? Dle stitku je na predek 2.0, zadek 2.1. Jezdim tak par tisic km, pneu mam Conti SC 5 225/40 R18 a troufam si rict, ze takhle budou brzy KO. Ale zase to dobre sedi... :) s 18" akorát taky laboruju s foukáním. Při koupi bylo nafoukáno 2,5/2,5 a nebylo to špatný. Pak jsem zkusil 2,4/3,1 a to bylo špatný; auto docela neposedný :( Teď tam mám 2,5/2,75, tak uvidíme. Zatím to nevypadá zle, ale z toho všeho mi tak nejpříjemnější bylo těch 2,5 předek i zadek. Zkus, a uvidíš sám ;) Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Honzo, diky za dnesni svezeni, musim uznat, ze ten svetlej interier i jeho velikost pusobi opravdu fantasticky a hlavne vzdusne. A kazdopadne zavidim vysku k sezeni mezi sedakem a stropem ;) Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 super příspěvek a fajn vychytávky :_) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Honzo, diky za dnesni svezeni, musim uznat, ze ten svetlej interier i jeho velikost pusobi opravdu fantasticky a hlavne vzdusne. A kazdopadne zavidim vysku k sezeni mezi sedakem a stropem ;) Ve světlé je to veliká fajnovka, taky se mi líbí. Hodně dělá i Columbus, bez něj je OIII o řád jinde, všechna ostatní rádia s těmi jejich mini displeji vypadají dle mého názoru směšně. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Dneska ještě proběhla rychlá návštěva u Rolby... Mód autoškoly jsme zase odkódovali, protože byl absolutně k ničemu :( Honzo, diky za dnesni svezeni, musim uznat, ze ten svetlej interier i jeho velikost pusobi opravdu fantasticky a hlavne vzdusne. A kazdopadne zavidim vysku k sezeni mezi sedakem a stropem ;) Nemáš zač, Kubo. Já zas děkuju za medový materiál :D Tu výšku jsem až do momentu, kdy jsi o tom začal cestou mluvit, nesledoval a ani neměřil. Ale je fakt, že jsi nad hlavou měl ještě dost místa - i když jsem teda měl protisluneční roletku zataženou dozadu. ;) Na zítra se mi podařilo překecat naše, aby se do Berlína jelo stříbrným autem. Dokonce jsem se kvůli tomu přihlásil o místo vzadu (:D), protože chci posléze sepsat další poznatky. A přední sedačky už vyzkoušený a zhodnocený mám (ještě nesepsáno na OC ;)), ale vzadu jsem ještě neseděl. Takže příští týden čekejte novou recenzi. :) Zároveň se s autem pojede naposledy v neděli, pak bude zřejmě dva a půl měsíce stát doma. :( Já budu pryč. Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Ja byl prekvapenej, protoze vim ze kdyz neni panorama tak je to dobry, ale tady byla rezerva a ani jsem nezkousel jestli jsem nadoraz dole. Kazdopadne za to hodne kladnych bodu, konecne octavka pro prumerne vysokeho jedince Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Skvělá práce hlavně s tím zavazadlovým prostorem a jeho mírami. 16 x pneu mi vzalo dech, to jsem nezkoušel (a asi ani nevyzkouším) a vůbec bych to neodhadoval. Je to vzadu prostě prádelník, v dobrém slova smyslu. Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Honzo prosim te dokazal bys poradit s foukanim pneu OII RS 2.0 TDI DSG LIFT? Dle stitku je na predek 2.0, zadek 2.1. Jezdim tak par tisic km, pneu mam Conti SC 5 225/40 R18 a troufam si rict, ze takhle budou brzy KO. Ale zase to dobre sedi... :) Já to foukal přesně jako ty - dle štítku, a CSC5 po 9tis km už jen dojíždím. A to se mi předky sjely středem tak na legalní minimum. A to nedivočím :-/ nafoukat to víc? Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Co je mód autoškola? Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Když se VCDS naprogramuje a následně např. na Boleru zobrazuje mod Autoškola, tak na Boleru je vidět rychlost. Vidí ji tak instruktor sedící na místě spolujezdce. Ukazuje to ještě tuším něco, ale praktické využití to dle mě nemá. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Měl jsem na to zálusk zejména kvůli výcvikům. Mám pocit, že by se tam mělo zobrazovat i "množství" sešlápnutí plynového pedálu v % a další údaje. Takhle budu muset vymyslet něco jiného a zřejmě nainstalovat externí měřící přístroj. Ale asi až v dalším roce ;) Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Bych to asi řešil nějakým tím BT OBD modulem (pokud by to uměl) a koukal bys na to na mobilu. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2014 mám v merku trošku jiný systém, ze kterého můžu následně vytáhnout i hodnocení jízdního stylu atp. Ale musím ještě jednat s výrobcem, protože za to chce neskutečnou raketu. :( Ale do jara času dost :) Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 To zase tak složitý není. Já to používal u předchozího auta. BT OBD II modul jsem koupil za nějakých 20 Euro na Ebay. Pak program Torque v Androidím telefonu a chodilo to, nebylo to vůbec složité. Ale ten modul jsem někam založil .... . Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 honzo napadlo me z toho celyho udelat nejaky clanek ve smyslu dlouhodoby test planuju pred opustenim OII FL sepsat neco podobneho, jelikoz je fakt ze za 3 roky na ni mam 170tkm a neco se sepsat uz da :) Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Honzo, gratulujem k autu, želám veľa šťastných a bezproblémových km Som zvedavý na nejaké postrehy po dlhšej dobe. Je tu dosť málo ľudí, čo majú dosť najazdené na O2 a prešli na O3. Odkaz ke komentáři
hravec Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Měl jsem na to zálusk zejména kvůli výcvikům. Mám pocit, že by se tam mělo zobrazovat i "množství" sešlápnutí plynového pedálu v % a další údaje. Takhle budu muset vymyslet něco jiného a zřejmě nainstalovat externí měřící přístroj. Ale asi až v dalším roce ;) ukazuje to i blinkry a jak jsi psal, je to úplně k ničemu.... Honzo, čím to, že maxidot máš v němčině a přitom je infotainment v češtině? https://www.youtube.com/watch?v=kPoV70orZ4c Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky