marekczek Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 zaplať pán bůh, myslivce nikdo nechce ;) Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Omyl, jen mára ho nechce. :D Koukám, že stříbrňák je doma. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 @Pawouk: njn, už to tak vypadá, že parkuje doma :) zaplať pán bůh, myslivce nikdo nechce ;) byl tam jeden kombík ve stříbrný, ale bez bi-xenů a asistentů, zato však 4x4 a novější. Dále pak tmavě modrý kombík, ale to byl "nějakej" ambišn téměř bez ničeho. Abyste neměli pocit, že vás tu teď jen budu ubíjet textem... :P Zbytek a živě od zítra v Žamberku ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Bi-xena jsou u OIII nutnost;-). Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 paráda, gratuluju Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Tak uz se tesim az ji uvidim v sobotu naživo Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Děkuji pěkně všem! :) Jsem se dneska těšil jak malej kluk; nemohl jsem dospat, celej den jsem tu lítal po baráku jak lev v kleci a čekal na vyzvednutí... Jinak je to paráda, neskutečná paráda. Dám vám sem ještě poslední fotku pro dnešek ;) Já jdu dobalit věci na sraz, a pak ještě mrknout do garáže... Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 tohle teseni ti proste zavidim :), delal jsem to same, kdyz jsem si auto kupoval :) ... je to parada :) Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Honzo je to proste krasa, moc ti ji preju a at dobre slouzi Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Krasne auto, super vyber, nech sluzi Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 @Ozi: Já moc děkuju, Kubo. Bez Tebe by to ale dneska nevyšlo! @Maro: njn, holt je člověk na autu závislý. Ale vím, kdy se budu těšit stejně jako dnes... až se mi 20.12. vrátí po půl roce přítelkyně z Pekingu @Kyselinka: díky :) Sloužit by měla dobře, motor zdá se býti dobře zajetý. Jen si musím trošku zvyknout na jiný zpřevodování, ale to by mělo jít vcelku rychle. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 (upraveno) vidím dobře že máš bufíka? pak ho tižše závidím ;) Upraveno Srpen 28, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 vidíš špatně ;) :D Je to "jen" výhřev čelního skla. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 (upraveno) aha :( takže to tam je OFF tlačítko? tak "jen" vyhřev skla taky stačí. Upraveno Srpen 28, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Napíšu to i tady kolego moderátore, nechť ti Octavia slouží a frčí bez problému mnoho km. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 @Marek: ano, tak jak píšeš; tlačítko OFF a výhřev předku. Nez.topení by bylo fajn, ale znamená to automaticky +30tKč na ceně, což je dost. Já jsem se současným stavem téměř spokojen. :D @Pawouk: díky pane. Až bude čas dalšího srazu, jsi zván k prohlídce. Jen nesmíš tahat sítě :P Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 (upraveno) ještě by mě zajímalo, máš škrabku u nádrže ? jelikož Honza hraje hru škody auto při představování fabie 3, "ukažme šroub od kola či světlo", tak kdo uhádne co Honzovi chybí( v O2 tato funkcionalita-výbava nebyla) Upraveno Srpen 28, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Simply škrabku mám; dneska jsem to kontroloval :D Na autě mi chyběj dvě věci: - zásuvka 230V v zadní části středového tunelu (BUDE SE DODĚLÁVAT B) ) - zadní parkovací kamera. U tohoto dílu to bude trošku složitější, ale zkoušíme přes ŠA zjistit info o dostavbě ;) Pokud by se jó mělo podařit, tak to poté pro mě bude naprostý top se vším všudy. Odkaz ke komentáři
favo Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Jó taky se musím podívat kde mám v autě škrabku, přeci jen ráno už je celkem kosa a zima se nezadržitelně blíží. Vlastně já nemusím, protože vím kde mám dálkový ovladač od bufíku. :P A i to je jedno, když už s tím autem skoro nejezdím. :( Octávii máš pěknou, to se musí nechat a výbava je víc než dostačující. Já jsem byl vždy proti všem asistentům a airbagům a podobně, do chvíle než jsem si je vyzkoušel na vlastní kůži a to mám jen ASR, EDS a ještě cosi tuším MSR a ESP mám u kamaráda v krabici :D A airbagy...., tak se mi zalíbily, že mám ještě dva nebo tři doma na polici. :D Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Honza Octaviu máš krásnu a pravdu povediac... závidím Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Chtěl bych touto cestou moc poděkovat za všechny hlasy, které Stříbrný šíp dotlačily až na třetí místo v TOP 3 Octavií III.generace! Pro mě osobně je to velice milé překvapení a jsem na to auto hrdý, že se líbilo. Moc mě vždy těšil zájem lidí - který jsem mohl sledovat od vjezdového stanu - když se u auta zastavili či ho obešli, nakoukli šíbrem dovnitř a pofotili. Pravdou je, že z letošního srazu moc fotek nemám a už vůbec nemám nafocený auto (až na pár fotek od Šternyho, který sem za chvilku hodím). Proto máte-li nějaké hezké fotky, klíďo píďo mi je sem do vlákna hoďte. :) @Tomiq: díky za chválu :) Je fakt, že jízdním komfortem je auto opět jinde než OII a prozatím - po zhruba 350km od koupi - jsem velice mile překvapen. Uvidíme v dalších dnech, kdy se vydám na své tradiční cestování po Německu, tak sem pak hodím reporty. Osobně mě zajímá reálný dojezd, tj. dopad zmenšení nádrže. Spotřebově zatím za 5,0 litrů na sto. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 zajimavej interier a chvalim stresni okno, at slouzi Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Díky Ondro! :) Kombinace stříbrný auto a světlý interiér se zatím moc nevidí a šíbr je prostě pěknej. A jízda s ním je suprová; nikdy jsem si to nemyslel - dneska cestou do Prahy za Viktorem jsem jej měl téměř až do Hradce otevřený a byl jsem nadšený :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Je to krasavice, doufám, že jí budu moct brzo okouknout naživo! Moc mě mrzí, že jsem letos sraz nedal, ale fakt to nešlo :((( Ať slouží a gratuluji k pohárkům!!! Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 interier opravdu zajímavý, střešní okno super a celkově super, gratulace za pohárky a dík za podání informací cos nám k tomu řekl na místě Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 jo to jste byli vy? :D Já jsem si letos nechal udělat to triko a mikinu, aby bylo vidět kdo jsem; pak totiž nastává ta trapná chvíle přemýšlení kdo z fóra to je/může být :D Něco málo fotografického materiálu... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky