horky99 Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 (upraveno) Ahoj chtěl jsem se zeptat. Dají se někde sehnat samostatne plasty viz foto které mam ulámané? Nebo je to součást toho podelneho plastu? Nevím jak to tam bylo dřív přidělané.Popřípadě dá se někde koupit? Na cc jsem nenašel,možná jsem jen špatně hledal. Díky Upraveno Srpen 30, 2014 uživatelem horky99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Jsem rád, že se na to někdo ptá...nedávno se mi podařilo ulomit ten větší díl takže bych taky rád pořídil nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Srpen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 (upraveno) A jak to tam je přichycene?myslím ten maly a velky díl Upraveno Srpen 30, 2014 uživatelem horky99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mnau Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 ten velky dil se da samostatne dokoupit stoji přimo ve škodovce par desetikorun a nandava se tak ze se vodorovně zasune jakoby zevnitr kufru ven dozadu drži jenom na takovych L zobačkach, ten mensi díl netuším je totiž na pružině ktera je upevněna asi na celym tom černym prahu. Aspoň tak sem to měl u kombika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Tak ten celý kus stojí 545 Kč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.