Přejít na obsah

Passtovo stříbrná dáma

Doporučené příspěvky

Mám připojištění k povku, zatím jsem měl vždy zkušenost, že rozpočet nebyl problém, dokonce mi to i likvidátor doporučoval. Já jsem nikdy neměl svoje auto v servisu, a rozhodně bych ho nedal někam, kam mě někdo pošle jen proto, že to je jejich smluvní servis.

Odkaz ke komentáři

nic,nech si to vyplatit a jede se dal.vyplacenou totalni skodu muzes mit treba 10x a pokud si vzdy opravis auto,tak cajk.dejme tomu,ze auto ma tabulkove hodnotu treba 100tis a oprava by stala vic jak 100tis tak je to brany jako totalka.kdyz by oprava stala 99tis tak to neni brany jako totalka.ale nevykladat si to tak,ze je to brany jako totalka na uplnej odpis,kdy uz s tim nesmis po oprave na silnici atd.

jen teda nechapu na jakym zaklade pojistovna hodnoti tvoje auto jako totalku,protoze ty mas jen plasty,blinkr a svetlo KO ne?

Odkaz ke komentáři

Tak oprava je jasna ? maska, krytka a lista uz je nova nalakovana, blinkry mam taky nachystany. Spis me zajima, jak dopadne pojistna udalost. Uz se mi to driv stalo, srazka se srnou s dvacetiletym passatem, kde mi pojistovna bez nejakych prutahu vyplatila skodu rovnou rozpoctem. Ano moje chyba, ze jsem si poradne neprocetl pojistne podminky, kde axa uvadi ze toto pripojisteni nelze likvidovat rozpoctem. A dale by me zajimala aktualni tabulkova hodnota vozidla ?

....ale tak mi nějak připadá, že celý slavný připojištění na střet se zvěří, je v mým případě vyhazování peněz z okna a zbytečná ztráta času s lítáním a papírováním....uvidím zítra, až tam zavolám...

Upraveno uživatelem Passta
Odkaz ke komentáři

podle seznamu věcí co píšeš bych to bral jako lehký poškození a ne totálku.nicméně je to ve finále jedno,hlavně že ti zaplatěj a třeba na tom budeš i profitovat,což já vždycky měl něco navíc a zaplatilo mi to navíc ještě třeba rozvody apod.pokud budeš chtít znát hodnotu tvýho auta,tak zajdi na tvoji pojišťovnu a tam ti to musej říct.

nevím jak to má AXA,ale asi nic moc podle toho co píšeš,ale ČP kde to mám já,tam No Problem,stačí mít auto starší 6-ti let a můžeš rozpočtem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...