Přejít na obsah

Octavka RS 132

Doporučené příspěvky

Tak do nich asi taky půjdu...jen vymyslet zda i u přuzinami nebo použiji ty své z KW co mají něco ha sebou...

Tak do nich asi taky půjdu...jen vymyslet zda i u přuzinami nebo použiji ty své z KW co mají něco ha sebou... I když to asi nebude takový fofr jak jsem si myslel... Dneska se mě trochu změnily plány...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

tak na autě zatím nic moc, jen jsou vyměnil 20mm podložky za 15mm a koupil černý koberec z Tourky, bílej už nebyl moc bílej, každopádně je vidět, že to v roce 2008 už šidili, ten původní bílej je o hodně tvrdší

post-27516-0-25912900-1510749944_thumb.jpgpost-27516-0-60194000-1510749934_thumb.jpg

a zapojeny finálně prahové lišty

post-27516-0-04156800-1510749968_thumb.jpg

a neví někdo k čemu slouží tohle? je to všechno propojeny dohromady a má to být něco s audiem

post-27516-0-40175100-1510750007_thumb.jpgpost-27516-0-57258200-1510750023_thumb.jpg

a konektor vyznačený na této fotce?

post-27516-0-61351500-1510750098_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

takže prahy už jsou po laku, nejdřív ale musím tu spodní hranu původního prahu, protože na tu se ty Milotecový lepí.

dále jsem dal nové přední ložiska FAG a náboje Febi, tudíž na předku už je úplně vše vyměněno, a ejhle, vibrace volantu, o kterých jsem psal dříve jsou pryč, takže se s tím teď jezdí báječně i po dálnici, jelikož teď už každý víkend jezdím Praha-Pardubice, tak je to fajn

ještě budu pro jistotu dávat nové náboje i na zadní nápravu a konečně i silentbloky z Fabie RS

jinak do 20.1. mam STK, tak se musí udělat pár úprav, a to sice sundat folie z předních oken a sluneční pruh z čelního okna, půjčit si od kamaráda zpět své bývalé brzdy abych mohl nazout 17kola, protože mi na STK nechtějí potvrdit typák na 18, no a emise jsem zvládl udělat před koncem roku, když se teď bude zdražovat :lol:

jo a ještě mi protejká ostřikovač do motorku zadního stěrače a způsobilo to samovolné spouštění předních stěračů a vůbec nešly vypnout, tak jsem koupil novej, repliku a po montáži zadní stěrač stírá i když je páčka v klidové poloze, origo to nedělá, takže vrátím repliku a koupím origo :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...