Guest Reiss Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Zdravim chlapy. Obracim se na Vas v nouzi , uz sem prohledal snad celej net a nikde sem podobnej problem nenasel. Auto mi zacalo cca 3x vic . Volnobeh ukazuje spotrebu po nastartovani 23l lak klesne na 15.3 a nakonec po zahrati spadne na 7.5. za jizdy ukazuje aktualni spotrebu dost divne , jednouu 23 jednou 11 i kdyz drzim plyn stejne. Motor bezi uplne normalne jen z vyfuku jde smrad nespalenyho benzinu Vag mi ukazal jen chybu 16500 - chladicí kapaliny motoru Temp. Sensor (G62): nesmyslný signál tu sem smazal a uz nenaskocila znova , navic si myslim ze s problemem fakt nesovisi Setkali jste se nekdy s necim podobnym ? za kazdej napad cim to muze bejt budu vdecnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 že by ten senzor zpusobil, že motor si myslí že je studenej a valí to tam se sytičem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Lambda ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 vyměň senzor teploty a uvidíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mephistopheles Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 staci taky vagem zkontrolovat teplotu co jde do rj motoru ....asi tam bude ukazovat neco kolem -20°C ....a to pak zere jak dive :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Vyměň teplotní čidlo chladící kapaliny a budeš mít klid. Zrovna to teď taky řeším, že mi sporadicky toto čidlo blbne a motor se mi na volnoběh buď uchlastá nebo si za jízdy samo přidá a jede i bez plynu :D . Diagnostika mi napsala sporadickou chybu na teplotním čidle G62, tak jsem dal druhé které mám jako záložní (do motorové jednotky posílá dobrý signál, ale do budíků špatný) a od té doby se auto chová normálně, takže mě čeká výměna za dobré čidlo. Jen mě štve, že za poslední 4 roky už budu měnit asi 4 teplotní čidlo, takže kvalita asi nebude moc valná a to je kupuju přímo od originálního výrobce, co je dodává pro Škodovku... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Reiss Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Super chlapy,co pisete dava smysl , zitra vymenim cidlo a dam vedet Lambda a katalizator bez chyb. tak budu sazet na tu vymenu teplotniho cidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Reiss Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 Tak chlapy hlasim ze vase rady byly k necemu , vymenene cidlo chladici kapaliny a problem je vyresen , mnohokrat dekuji ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.