Přejít na obsah

žárovky , světla

Wintys

Doporučené příspěvky

Potřebuji poradit, nevím zda je to ani možné ale můj dotaz sem stejně dám.

Nelíbí se mi jak mi to svítí žlutě, chci se tedy zeptat zda tam mohu dát jiné žárovky nejlépe aby to mělo bílou barvu (nevím jak to nazvat), určitě mě pochopíte, pokud to jde zajímá mě jaké typ tam dát.

plug-in-hybrid-bmw-i8-oled-osvetleni-sve

Takovou to barvu myslím , díky

Odkaz ke komentáři

děkuju, je to přesně co jsem hledal, jen jeste otazka nejsou potom moc silné např. na pokutu? a nemuzou se mi roztat plasty u světel jsem lajk takže se jen ptám. předem díky

OSRAM Night Breaker svítí bíle a odost líp jak originál

ty světla co má to báwo těch nedosáhneš to už budou nejspíš lasery

Odkaz ke komentáři

Ty Osramky jsou hodně dobrý žárovky, ale když už je budeš kupovat, tak kup verzi Unlimited, ta má +110% http://tuning.autodoplnky.cz/night-breaker-unlimited/zarovka-osram-night-breaker-unlimited-h4-12v-60-55-s477226491/?h=1 :palec: . Jinak úplně bílý světlo jako má např. xenon u žárovky nedosáhneš, vždy to bude mít nějaký nádech do žluté. Ohledně homologace, tak tyto žárovky jsou homologované a světlomet ten vyšší výkon v pohodě pobere, horší by to bylo, kdyby jsi použil 100W žárovky, tak už by problémy po čase nastaly ;)

Odkaz ke komentáři

Je to pravda s tou životností, ale ve spojení s led denním svícením, se životnost razantně zvyšuje. Měl jsem Osram NB +90% (ještě staré provedení bez zvýšené životnosti) a ve spojení s led denním svícením mi vydrželi asi 1,5 roku, při bězném svícení vydrží asi kratší dobu, i když tyto nové druhy už mají zase prodlouženou životnost, tak by měli ten 1 rok určitě vydržet...

Odkaz ke komentáři

Napadlo mě to napsat :D ale já idiot vyhodil krabičku a ani za boha si na ten název vzpomenout nemůžu, no abych to upřesnil

Ty OSRAM žárovky mi řekli v obchodě že se jim vrátilo 90% prodejů a jelikož jim dodavatel neuznal reklamace tak od něj přestaly brát a šli na jinou značku :)... Zítra je jdu koupit kamarádovi (taktéž říká že svítějí o hodně lépe než obyč) , tak si hnedka vzpomenu a název řeknu :)

Pokud to není tajné, můžeš napsat co jsi nakonec koupil za žárovky? ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...