Wintys Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Potřebuji poradit, nevím zda je to ani možné ale můj dotaz sem stejně dám. Nelíbí se mi jak mi to svítí žlutě, chci se tedy zeptat zda tam mohu dát jiné žárovky nejlépe aby to mělo bílou barvu (nevím jak to nazvat), určitě mě pochopíte, pokud to jde zajímá mě jaké typ tam dát. Takovou to barvu myslím , díky Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 OSRAM Night Breaker svítí bíle a odost líp jak originál ty světla co má to báwo těch nedosáhneš to už budou nejspíš lasery Odkaz ke komentáři
Wintys Odesláno Září 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2014 děkuju, je to přesně co jsem hledal, jen jeste otazka nejsou potom moc silné např. na pokutu? a nemuzou se mi roztat plasty u světel jsem lajk takže se jen ptám. předem díky OSRAM Night Breaker svítí bíle a odost líp jak originál ty světla co má to báwo těch nedosáhneš to už budou nejspíš lasery Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 nn sou legální pro provoz na silnicích já už je mam na autě 4 roky Odkaz ke komentáři
Wintys Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 OK, díky a koupím je u Vás v Mostě teď v neděli někde? :) nn sou legální pro provoz na silnicích já už je mam na autě 4 roky Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Ty Osramky jsou hodně dobrý žárovky, ale když už je budeš kupovat, tak kup verzi Unlimited, ta má +110% http://tuning.autodoplnky.cz/night-breaker-unlimited/zarovka-osram-night-breaker-unlimited-h4-12v-60-55-s477226491/?h=1 . Jinak úplně bílý světlo jako má např. xenon u žárovky nedosáhneš, vždy to bude mít nějaký nádech do žluté. Ohledně homologace, tak tyto žárovky jsou homologované a světlomet ten vyšší výkon v pohodě pobere, horší by to bylo, kdyby jsi použil 100W žárovky, tak už by problémy po čase nastaly ;) Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Ty Osramy mají jednu velkou nevýhodu mají hodně malou životnost, čím výšší svítivost mají tím menší životnost někomu vydrží 3 měsíce někomu rok, je dobré v případě montáže těchto žárovek mít světla pro denní svícení (a tím pádem s těma žárovkama ve dne nesvítit a dýl vydrží). Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Je to pravda s tou životností, ale ve spojení s led denním svícením, se životnost razantně zvyšuje. Měl jsem Osram NB +90% (ještě staré provedení bez zvýšené životnosti) a ve spojení s led denním svícením mi vydrželi asi 1,5 roku, při bězném svícení vydrží asi kratší dobu, i když tyto nové druhy už mají zase prodlouženou životnost, tak by měli ten 1 rok určitě vydržet... Odkaz ke komentáři
Wintys Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Tak jsem nakonec OSRAMY nekoupil, koupil jsem dražší žárovky taktéž bílé s nádechem modré, která tam však vidět není Zde je výsledek, dosáhl jsem čeho jsem chtěl, díky za rady. Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Pokud to není tajné, můžeš napsat co jsi nakonec koupil za žárovky? ;) Odkaz ke komentáři
Wintys Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Napadlo mě to napsat :D ale já idiot vyhodil krabičku a ani za boha si na ten název vzpomenout nemůžu, no abych to upřesnil Ty OSRAM žárovky mi řekli v obchodě že se jim vrátilo 90% prodejů a jelikož jim dodavatel neuznal reklamace tak od něj přestaly brát a šli na jinou značku :)... Zítra je jdu koupit kamarádovi (taktéž říká že svítějí o hodně lépe než obyč) , tak si hnedka vzpomenu a název řeknu :) Pokud to není tajné, můžeš napsat co jsi nakonec koupil za žárovky? ;) Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Tak jsem nakonec OSRAMY nekoupil, koupil jsem dražší žárovky taktéž bílé s nádechem modré, která tam však vidět není Zde je výsledek, dosáhl jsem čeho jsem chtěl, díky za rady. Len abi to neboli ziarovky 90/100watt a naspalili svetla+kabelaz. Odkaz ke komentáři
Guest Petr HvÄ›zda Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Ahoj, chtěl sem se zeptat jaký prevodovy olej do octavia 2, 6 kvalt. Děkuji za.odpověď a za radu. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 k povodnej teme - existuje tu uz tema... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=428 takze pripadne pokracovanie poprosim tam. k poslednemu prispevku - je tu sekcia OII, tam najdes aj rady o prevodovom oleji... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky