Přejít na obsah

Blue RS

Doporučené příspěvky

Jestli myslite ty bixeny z Prahy (jak delaji i zatmaveni) tak driv jim do toho fakt teklo, prasilo se atd.. ale uz to maji vychytany. Tyhle prestavby delaji dlouho. A co si budeme povidat, mam origo xeny, nikdy nerozdelane a nekdy (kdyz je opravdu dlouho vlhko a parkuju venku) se mi lehce primlzi sklo u toho cipu s napisem Octavia.

Proste je nutne brat na vedomi, ze v lampe neni vzduchoprazdno.

post-23091-0-29482300-1420890531_thumb.jpg

post-23091-0-66183000-1420890534_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

@michu co to tady zase tvoříš za výplody jak v Romaně tématu o BMW. S2 Bi-xenony svítí suprově, že problikáváš bi-xenonem je opět běžný, tak hold občas vyměníš vybojky, to je fakt strašný.(jestli to srovnáváš se superbem 1, tak ten je dávno za zenithem, to samé xenony u O1). Halogeny na O2 FL svítí normálně i s lepšími žárovkami, s xenony to vůbec nejde srovnávat a vůbec se nebudu bavit o kompletním AFS. Najdi si ho na škodě auto o S2, je to tam komplet popsaný, jak se xenony přenstavují v průběhu jízdy.

@david Klidně kup bi-xenony, budeš spokojen. Nebo do H1 dej nějakou lepší žárovku a už to o hodně lépe ladí ke xenonům(philips blue vision, osram apod.. dálkové žluté světlo je fakt strašné.

Pokud myslíš, že jsem o romanově autě napsal, že se nejedná o prémii, ale o normální trojkový bmw a dát kolem 5 tis jen za výměnu oleje, za tím si stojím. Kdyby měl m3 nebo m5, x6 apod., to je pro mě prémie, stejně jako s6. trojkových baworáků vidím spoustu a pro mě prémií není..

Co se týká zkušenosti s bixenonama, ano, mám zkušenost z S1 i když S2 stojí u baráku v garáži, nikdy jsem s ním večer nejel, tak nemůžu soudit. AFS má i naše OII LaK, takže až budu doma a bude příležitost, vyzkouším to na jednom nebo druhým autě, schválně kvůli tobě. rozdíl tam samozřejmě bude, jinak by xenony s AFS nestály víc. Podle mě dodělávat bixeny nemá moc smysl, ale záleží na rozhodnutí kolegy.

Jinak, co se týče výplodů, bohužel jsem nucen i tvoje výplody číst a editovat na SH, tam kokta za takovýho mazáka není :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím, chtěl bych se zeptat uvažuji na jaro na chip od TDIFun, ohledně firmy nic nepotřebuji jenom mě napadlo nebo spíše tak uvažuji když jdu na chip ze 125kW 170PS na nějaky + - 150kW 206PS zda nevyměnit za jiné turbo než jaké je tam teď, co si o tom myslíte vy a popřípadě jaké turbo koupit. Dík ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ano zapomněl jsem dodat když pojedu na hory jezdím tak 2-3x za zimní období Rakousko, Itálie, Švýcarsko

Já mam doma řetezy na 17" i 18" Thule CS-10, spíše mě zajimálo jestli se tam nebude zasekavat sníh když tam je mezi pneu a podběhem méně místa než když tam máš 16"

Odkaz ke komentáři

Paráda ty Neptuny neuvažuješ to dát dolů? Já celkem jo... zas nevím co to udělá když tam dám vozejk :-(

Určitě ne protože u nás ty cesty nejsou na takové snižené podvozky, už v některých místech to auto trpí :/ prostě až tady budou lepší cesty tak možná ano ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...