ka_r_los Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Ty hele, já myslím, že ty moje s-line sesle jsou trošku jinde než RS bydýlka:D Oboje udělám, ale zrcátka se asi krapet posunou no :) To že jsou malý vím od okamžiku co jsem si do auta sednul :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/42418143/predni-naraznik-octavia-II-RS-facelift-pasuje-na-rv-04-08.php olaf style RS nárazník jen za 3500? Něco se mi nezdá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 I s mřížkami za 4700,- Kč. Ale vypadá to zajímavě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 no nemas tam to nejdrazsi, LED DRL a mlhy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 tak i mlhy se dají sehnat relativně dobe, DRL je o něčem jiném, ale když se pořádně podíváte na ty fotky v laku, ono tam snad ani není místo na ty DRL a to i přijde divný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 a páni.. je to paškvil.. lišty sú nechané a Ol@f to mal aspoň pekné clean bez tých líšt.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Ale je, jen tam dal nějakou záslepku - a nechápu proč, vypadá to blbě. To už raději jen maketu DRL, než toto.. Nicméně upravit tvar na FL masku, dodělat mlhovky a DRL a byla by to pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 No takže verze komlet RS s navařenou hranou pod světla pořád vede:) Navíc jak říká sám Olaf, ta jeho verze člověka připravý o možnost předních parkováků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 tomiq: ol@f to mel hlavne z 2x RS narazniku :) karlos: tohle je FL RS naraznik a jen je uriznutej u svetel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 jj viem že to mal z dvoch RSových.. ale keď už.. tak tá verzia čo dal karlos ako poslednú je lepšia než hento.. už keby som to mal prerábať tak sa snazím zbaviť tých čiernych líšt a spraviť to clean stylom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Přesně tak... ten poslední má uřízlou a následně navařenou hranu z jakéhokoliv předFL nárazníku, když se to veme kolem a kolem, tak náklady vznikají jen kolem RS nárazníku, páč bouraných předFL se dá najít pořád dost a víc:) měl někdo rozebraný DRL ledky? Je tam nějak sofistikovaná elektronika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 tomiq: tak to kazdopadne :) karlos: a jaka hrana tam je navarena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 (upraveno) tu tady celé je to tady, + mám ještě jiné obrázky stejného autora Upraveno Prosinec 29, 2014 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 aha, to jsem myslel, ze se jen nastavuje epixodem. Teda ze zadny navarovani.. :) http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/skoda-octavia-montaz-faceliftoveho-narazniku-na-predfacelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Možnosti jsou dvě, ale jelikož se lakovat musí oboje, je podle mě to vaření lepší, už jen kvůli materiálové pevnosti. Na inzerát jsem odpověděl, má ho pořád v nabídce, takže kdo chce hurá do toho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Tohle je za me fakt hnus, ty ponechane listy fakt hruza...Kdyz uz bych se s tim delat tak poradne a predelat celej FL RS naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Ty lišty tam budou vědomě, aby to ladilo se zbytkem auta - třeba dozadu nechce rvát okoukaný RS nárazník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Myslite ze to bude ze stejneho plastu jako je origo naraznik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Pokud je to svařenec, tak 100%, pokud je to vymodelovaný, tak to bude 100% sklovlákno, ale to by nedalo ty detaily. Takže za mě origo materiál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Dneska tu moc oxidovat nemůžu... Takže vše nejlepší, silné zdraví, šťastný první krok či metr do Nového roku 2015 a ať se nás tu schází čím dál víc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Tobě taky tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Tak drobna zmena, misto stropu za 7000 (nakonec bez zrcatka) na jizni Morave, mam moznost za 9000 vcetne zrcatka a noveho sensoru v Praze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 i kryty A,B sloupku, koberec atd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Sloupky, madla, lampicky, slunecni clony, koberecky jsem nejak neresil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 no jo vlastne, ty mas cernej intros.. tak nic :) nemas nejakej odkaz na ten za 7? Mne napadlo tu stropnici prebarvit, par navodu jsem videl a pecka. I ty sloupky by sly, mam na nich latku. akorat se mi nezdaj ty plasty, tomu nejak neverim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Prave prebarvit kombinaci na B sloupku je skoro nerealny:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Za ty prachy je to prostě šílenost. Já si tu stropnici přebarvím hned, jakmile se k tomu dostanu. Sloupky mám plastové, A-čkové jsem si už před rokem potáhl látkou, B-čkové jsem sehnal s látkou za hubičku, jediné C-čkové jsem ještě nečalounil. Stropní madla (nová) v černé barvě seženu za 150 korun kus, sluneční clony v páru za 1400,- Kč, černé stropní světélko mám doma už rok, protože ho někdo nabízel za pár korun, druhé pak dokoupím. Zbytek obarvím, předpokládané náklady jsou zhruba 3-4 tisíce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 B-sloupek jsi sehnal cerny? Protoze ta kombinace plast-latka se bez rozebrani neda udelat poradne:/ Jako nikdo mi nechce prodat jen prislusenstvi... Necekane:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ne, v klasické šedé, ale samozřejmě jsem ho rozebral, vždyť to je otázkou 5 minut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Tak za tohle bych zase nedal prachy já a to uz je co rict Madla uz jsem sehnal na vrakaci za 150 Kč, stropnici prebarvim. Akorat nevim co ty moje plastovy sloupky - zkusim je prebarvit, nejaky navody jsem na to videl a kdyz bude vypadat blbe tak nekde splasim potažený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.