Guest odpisany2 Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 ja som si teraz z ciny objednal nejaku lepiacu srandu a to vraj aj telefon urzi som zvedavy ked to pride co to vlastne bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 Držák nokia s otočnou přísavkou a polohovatelným kloubem.Měl jsem tam jablko1,Nokii E7,LG L6 a LG L9 II Měl jsem i nanopodložku,ale vzhledem k tomu,že sem tam používám navi tak šla papa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 (upraveno) nie je ti to prilis daleko? Úplně v pohodě.hlavně mě nikde nepřekáží nabíjecí kabel Upraveno Říjen 10, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dudo1987 Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 nabijaci kabel teda vie narobit nervicky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Duben 28, 2016 Sdílet Odesláno Duben 28, 2016 radas a stale drzi? mne sa podarilo zlomit cast toho drziaku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LEONIK Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Čus kluci, potřeboval bych nějakej typ na univerzální držák telefonu ideálně s přiděláním na nějakou dobrou přísavku na palubku a když sme u toho tak nemá někdo vymyšlenej nějakej zlepšovák na nápoje? Mám DXko takže držáky z vw nepřipadaj v úvahu :D a ten pod loketní opěrkou je dobrej tak akorát na plechovku s vonavkou Mam super držiak na mobil ,prakticky a dobre držia ja velke mobily ,dava sa primo na mriežky kurenia ,neboj drži velmi dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.