vitusacek Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Zdravím,zatím mám auto ve fázi objednání (od 1.9).konfigurace vypadá zhruba takto: -Octavia Combi RS 2.0 TSI 162kW 6-stup. manuál -RS červené prošití -Bílá Moon metalíza -Prodloužená záruka na 4roky a do 100 tis. km -Paket "RS CHALLENGE" -Střešní nosič,černý (paket RS CHALLENGE) -Sunset -Parking Assistant (předek,zadek) -Optical parking assistant (kamera) -Navigace Columbus -Osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu -Sound System Canton -Simply Clever -DAB (digitální radiopříjem) -Konfortní telefonování s hlasovým ovládáním -Rezervní kolo v rámci RS CHALLENGE paketu jsem tam nechal černě lakovaná 18-ti palcová kola Gemini (prostě se mi i z té nabídky líbí nejvíce) Už mám v garáži zimní botky na nové RS a sice Ronal R41 black 7,5x18 ET45 s pneu Michelin Pilot Alpin 225/40r18 No přiznám se,že jsem teď jak malý dítě,které čeká na Vánoce,dokonce si odškrtávám každý den čekání na nové RS :jelen: už aby bylo doma v garáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 To bude paradni dĕlo :) tak at ti to utece . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 díky moc hned jak dorazí,přidám info a samozřejmě i fotky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Pěkná sestava . Ať se auta brzo dočkáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Pěkná sestava . Ať se auta brzo dočkáš. díky ;) ,ale strašně se to vleče,už aby byl konec roku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Tak dnes jsem úplně náhodou volal mému prodejci ohledně nacenění nové fabie kombi pro mého kolegu a jen tak meziřečí mi oznámil,že mé objednané RS (1.9.14) se bude tento týden vyrábět (původně byl dodací termín cca 15.1.15),takže budu mít nové žihadlo ještě tento měsíc v garáži :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Tak paráda, mě se má také tento týden vyrábět tak možna na lince pojedou za sebou :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Tak paráda, mě se má také tento týden vyrábět tak možna na lince pojedou za sebou :smich: no Stano jak jsem koukal na tvou konfiguraci,tak budeme mít hodně podobně vybavená auta,takže je to i docela možné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 ajo to máš pravdu prostě to budou bratři jak se patří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Ted jsem volal s prodejcem, jestli se bude tento tyden auto vyrabet. Pry bude nejdriv tak v pulce prosince, tak jsem zvedavej,jak dopadne tvoje vyroba. Rikal, ze se to muze cca o tyden zkratit ale nechce nic slibovat. Pak dej vedet jak to vypada s tvoji RSou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Ted jsem volal s prodejcem, jestli se bude tento tyden auto vyrabet. Pry bude nejdriv tak v pulce prosince, tak jsem zvedavej,jak dopadne tvoje vyroba. Rikal, ze se to muze cca o tyden zkratit ale nechce nic slibovat. Pak dej vedet jak to vypada s tvoji RSou A neříkal ti ten prodejce důvod ??? (jestli je problém přímo ve fabrice a nebo jenom kvůli naplnění kamionu pro konkrétní showroom ???) Když jsem mluvil tento týden v pondělí já se svým prodejcem,tak mi říkal,že jestli se to tento týden vyrobí,tak to má u sebe na showroomu příští týden,tak jsem počítal,že si max. do dvou týdnů pro to jedu.... A neříkal ti ten prodejce důvod ??? (jestli je problém přímo ve fabrice a nebo jenom kvůli naplnění kamionu pro konkrétní showroom ???) Když jsem mluvil tento týden v pondělí já se svým prodejcem,tak mi říkal,že jestli se to tento týden vyrobí,tak to má u sebe na showroomu příští týden,tak jsem počítal,že si max. do dvou týdnů pro to jedu.... Omlouvám se nepřečetl jsem si tvůj koment pozorně....tak zapomeň na tu mojí otázku Já jsem teď volal mému prodejci a mé RS se pravděpodobně už včera u nich naskladnilo,takže příští týden bude předprodejní servis a převod peněz a ten další týden si pro to jedu....u tebe bude nejspíš problém v nedostatku konkrétního dílu v mimořádné výbavě a bude se čekat až to naskladní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak včera odpoledne jsem bělouše konečně přivezl domů z autosalonu.Jsem z toho auta nadšený a ještě pořád mi tluče srdce radostí :D až bude nějaké rozumné počasí,přidám pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 To je krasa, premyslel jsem na pristi rok dam cerne disky-tak ted uz mam jasno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno85 Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Hééj to je krasavec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Moooc pekna. At slouzi;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Díky moc za pochvaly,hlavně mám radost z toho laku.Třívrstvá perletová metalíza Moon...na těch fotkách to ani tak nevynikne,ale naživo se mi to hrozně líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 moc pekne, at dobre slouzi. Jsem zvedavej na nejake fotky z zimiho provozu jak moc to bude bile 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Ona ta perleť je vidět tak z 20cm :D Jinak pekna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Ona ta perleť je vidět tak z 20cm :D Jinak pekna přesně tak,20cm je max.,ale je to logický,čím je tmavší lak,tím je ta perleť víc rozpoznatelná.Ale já jsem spokojen a neměnil bych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 U audin ta perleť je vidět víc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Pěkný autíčko. Přeji hodně šťastných km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 U audin ta perleť je vidět víc ;) a u lexusu jeste vic no a ? nechapu proc ty musis mit vsude posledni slovo nebo chut vsechno vsude komentovat i kdyz to ma k tematu vypovidaji hodnotu nula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Benzínek super a lak vypadá výtečně ;) Koukni sem do téma detailingu, trochu vylepšení by téhle perleti jen prospělo, navíc správné ošetření na zimu je jen ku prospěchu věci. :) Ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Nádherná, závidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Benzínek super a lak vypadá výtečně ;) Koukni sem do téma detailingu, trochu vylepšení by téhle perleti jen prospělo, navíc správné ošetření na zimu je jen ku prospěchu věci. :) Ať slouží! Autokosmetikou se už nějaký ten pátek zabývám docela do hloubky a za ty roky co opečovávám mé mazlíčky jsem vyzkoušel snad všechny přípravky od Sonaxu,3m,Swissvaxu atd. a jednoznačně u mě vyhráli přípravky od Meguiar´s.Tak jsem si samozřejmě musel koupit novou várku čistících komponentů na nové eresko jinak moc děkuji za chválu,mám radost,že se líbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Hezká kolekce! ;) Přiznám se, že od Megsu jsem nikdy nic neměl a sám jedu v Dodo Juice, případně Valetu (v něm vidím výborný výsledky hlavně v produktech co mají hloubkově odstranit špínu - ať už věci na tepování nebo třeba disky a za dobrou cenu). Napiš sem pak zkušenosti jak se jezdí s tím benzínem. Žel nemáš DSG, které by bylo mou volbou (jsem na automat prostě zvyklej), nicméně mě zajímá jak to zkrátka jezdí v denním režimu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 tak dnes konečně přezuto do zimních bačkor disky Ronal R41 Black a pneu Michelin Pilot Alpin 225/40 r18 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Opravdu paráda!!!! Ta bílá je opravdu parádní. Taková ledově bílá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Opravdu paráda!!!! Ta bílá je opravdu parádní. Taková ledově bílá díky,jj je to taková opravdu ledová bílá,měl jsem možnost to postavit vedle auta s bílou "candy" barvou a ten rozdíl je hodně viditelný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 (upraveno) Disky k tomu pekne padnou, vyniknou hezky brzdice. A v zime se budou dobre umyvat. :) A chvalim vyber 18" na zimu.. OIII RS alespon 18" potrebuje jako sul. :) Upraveno Listopad 20, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.