marekczek Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Tak to není zas tak hrozná cena. já mám XA 8,5X 19 a v origu stojej přes 10000kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Červenec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Ještě jedna drobná úprava.....místo HR 10mm podložek na zadní nápravu včera instalovány podložky Eibach ProSpacer 12mm.....vypadá to líp a zaplaťpánbůh nedřu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=abwWq6dQrDk včera umyto,tak hned nějaké videjko a fotky :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 (upraveno) Jedna z mala o3 co se me libi, pekny Upraveno Srpen 2, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Krasavica :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Konečně je ten vzhled,aspon trochu dle mé představy...tedˇ bude následovat výběr výfuku,protože ten origo zvuk je taky parodie na "sportovní kombík" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 ještě diferenciál :))) spojku :))) čip a pak to bude ještě lepší :D brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 s brzdama jsem překvapivě spokojenej,ještě sice nebyly na limitu,ale oproti dvojkový RS je ten rozdíl markantní,spíš pokukuji po kitu od BSR...asi se nechám přemluvit :-) http://www.bsrczech.cz/tuningove-kity/t/2785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Pánové mám prosím dotaz...už se mi pomalu,ale jistě blíží po dvou letech garanční prohlídka s výměnou oleje atd.,vzhledem k tomu,že mám speciálně od Klokočky ještě dvouletou záruku navíc,musím to dám právě jim.Nevíte někdo,na kolik to u nich konkrétně plusminus vyjde ??? (motor 2.0tsi RS,manuál) mám najeto zhruba 14.500km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Já kupoval auto v zákaznickém centru v mladé Boleslavi a na garanční prohlídku po dvou letech jsem byl v Ceske Lípě v auorizaku v San Plus. Ale spíš na důležitější se ptáš na ty další dva roky vid. asi jednodušší by bylo zavolat do Klokokocky jestli můžeš i jinam. Jinak cenově, mám sice 1,6 Mpi a dva roky jsem dával za garancku 2500,- výměna oleje ( olej jsem měl vlastní) výměna třech filtrů, a celková kontrola stavu vozidla. Skoncila mě záruka a v autorizaku me už nikdo neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Srpen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 super díky ,ale stejně počítám,že na to RS to bude trochu dražší...já právě jinam nemohu,protože jsem auto kupoval u Klokočky se standartní dvouletou zárukou plus od něj speciálně k 25.výročí Klokočky ještě dva roky záruky,ale výhradně k řešení u něj a musím u něj řešit i garančku,jinak bych si bohužel ty dva roky navíc anuloval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 asi to tak bude, Tím si Tě bude autorizák snažit udržet, cenově taky si myslím že to budeš mít víc, přeci jen já už to mám dva roky zpět, ale jen pro představu. Po záruce to dávám tady u nás v Český Lípě k mechanikům k jednomu rally týmu. přístup super, profíci a cenově jsem v tom za polovinu za stejnou službu jak v autorizáku, standartní roční servis, olej, filtry a prohlidka, všechno zapsaný v servisce atd. Ale to u neautorizovaných servisu tak býva. Samožřejmě mít taky zvolenou prodlouženou záruku, tak to taky využiju jak Ty ;). Tak pak schválně dej vědět jak si dopadal pro zajímavost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 mám tam rezervaci na tento čtvrtek,tak dám pak info :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
orgasmic Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 Já kupoval RS v Palace a cena první garančky 6500 mi bylo řečeno...docela mazec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Srpen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Tak včerejší garančka u Klokočky na RS tsi dopadla celkem dobře,výsledná cena 5924,- se dala očekávat,vcelku vstřícné jednání a malý bonus,jako dárek zdarma velká cestovní taška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Cena teda realna autorizovaného servisu, s olejem asi o nich vid ;). A taška super jako dárek, troufnu si říct že cena tašky bude tak k tisícovce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Srpen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 jj,asi tak okolo tisícovky,jinak oleje atd. samozřejmě od nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Září 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2016 https://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-iii-13/vyfuk/catback-vyfuk-skoda-octavia-rs-5e-2-0-tsi-scorpion-exhausts-s-rezonatorem-6310.html Nemáte někdo zkušenosti s tímto výfukem od Scorpionu popř. jaký je rozdíl mezi tímto a Bull X Exhaust ? https://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-iii-13/vyfuk/bull-x-cat-back-vyfuk-skoda-octavi-iii-rs-2-0-tsi-5415.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Říjen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 menší "update" před koncem sezony : originál lišta zadního nárazníku a zadní difuzor Rieger Tuning :-) ještě zbývá CatBack výfuk Sporpion Exhaust,který už se mi kompletuje v Anglii za pomoci hothatchshopu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Říjen 12, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 Mi se ten Rieger difuzor taky líbí, ale tam je snad podmínka, že nesmíš mít tažné, viď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 12, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 Peknej difuzor, origo je takova imitace difuzoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Říjen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2016 Mi se ten Rieger difuzor taky líbí, ale tam je snad podmínka, že nesmíš mít tažné, viď. hele žádná podmínka,prodávají i variantu pro tažné :-) https://www.escape6.cz/rieger-difuzor-zadniho-narazniku-pro-skoda-octavia-iii-5e-rs-s-taznym-zarizenim-id192395/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Říjen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2016 tak důležitý komponent na RS právě dorazil....Catback výfuk od Scorpion Exhausts 0 Citovat Odkaz ke komentáři
talio2 Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 trocha válečného zbarvení ve WrapStylu Praha Vypadá to skvěle, to ti dělali na zakázku nebo se ten polep dá koupit ? Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Vypadá to skvěle, to ti dělali na zakázku nebo se ten polep dá koupit ? Díky :-) Ve Wrapstylu Praha na zakázku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Listopad 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=33697&st=0&p=1656440 na prodej mé BBS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 Co ten vyfuk, uz je na aute ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 S výfukem to dopadlo tak,že jsem ho měl na autě přesně 4 dni,zvuk byl krásnej,ale v nějakejch 2,5 až 3 tis otáček to docela dost dunělo do kabiny a jelikož je to mé hlavní rodinné auto tak jsem se ho rozhodl prodat,ale nakonec jsem narazil na chlápka,který má RS230 a staví si ho jako "funcar" neježděný v zimě a tomu ten výfuk plně vyhovoval,tudíž jsme udělali výměnu a já jsem si od něj vzal výfuk z RS230,který mi naprosto vyhovuje :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vitusacek Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 https://auto.bazos.cz/inzerat/68124356/5x112-85x19-BBS-SX.php stále v nabídce s novou cenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 13, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2016 To jsi mel Resonated nebo non-res verzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.